Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    36

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Tринкиери е најдобар офанзивен тренер во Европа, така да не ме чуди ова.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Kaков клуб е овој Партизан, без три клучни играчи и тоа двајца први дефанзивци, успееја рутински да слават во дуплото коло со +51 разлика во двата дуела. Останува горчина во устата поради поразите од АСВЕЛ и Виртус дома, ама тоа e. Идемо даље.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.287
Ovoj james imase 0 od 8 ili 7 za tri, 2 tekmi po red sut za pobeda promasuva, idenjeto na Petrusev u Amerika kolku tolku mu se isplatese se vrati kako bolji igrac, golema razlika od ona picleme sto bese prethodno u Zvezda.
imaat Zvezda sanasi i direkno za plejof, sledna Makabi uslovno receno kako gosti, so ogled deka pak igraat u Belgrad.

Partizan igraat kako izdrogirani zadnji dve, sledna doma mora da ja dobijat so Paris, i dobro ke bide za niv denes Baern da izgubi.

Член од
30 декември 2021
Мислења
170
Поени од реакции
220
10 -3 ima prtzn vo poslednite 13 natprevari, ako uspee da ja dobie Vuciczvezda na 31vi, ozbilen kandidat za top 10, iako site serii imaat kraj,najbolno ke e da se prekine bash na 31vi,momentalno igraat ozbilna kosharka, iako vcera ne mozesh da se izraduvash na kosh, ovie na turbo pogon indijanci vednash trgnuvaat od pod kosh kako vo kontra.

Член од
10 мај 2022
Мислења
960
Поени од реакции
2.736
10 -3 ima prtzn vo poslednite 13 natprevari, ako uspee da ja dobie Vuciczvezda na 31vi, ozbilen kandidat za top 10, iako site serii imaat kraj,najbolno ke e da se prekine bash na 31vi,momentalno igraat ozbilna kosharka, iako vcera ne mozesh da se izraduvash na kosh, ovie na turbo pogon indijanci vednash trgnuvaat od pod kosh kako vo kontra.
Со нив ја почнаа со нив ќе ја прекинат 2-8 имаа кога ја тепаа звезда на гости па врзаа 5 победи.Звезда е реално многу подобра сезонава,клучните играчи од лани остана и ги погодија засилувањата. Партизан има шанси за топ 10 сигурно, треба да се види распоредот со повеќе среќа може и до 6-то место.Милано ќе паѓа на табела,исто и Париз ама па Реал од доле фаќа горе на табела. Се е отворено уште за сите екипи.

Член од
30 декември 2021
Мислења
170
Поени од реакции
220
Со нив ја почнаа со нив ќе ја прекинат 2-8 имаа кога ја тепаа звезда на гости па врзаа 5 победи.Звезда е реално многу подобра сезонава,клучните играчи од лани остана и ги погодија засилувањата. Партизан има шанси за топ 10 сигурно, треба да се види распоредот со повеќе среќа може и до 6-то место.Милано ќе паѓа на табела,исто и Париз ама па Реал од доле фаќа горе на табела. Се е отворено уште за сите екипи.
kladeno za 31vi?:duel:

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.155
Поени од реакции
1.737
Koj e ovaj Luka Samanic ???
Kakov poster mu zalepi na Tavares
Автоматски споено мислење:

Za pobedaaaa Mario Hezonjaaaa

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Ај ситуацијава што е комична, него што судиите се катастрофа невидена и нема шанса тоа да се промени. А и ова дрвово јавор (така се презива) е тежок аttention whore.

Kajgana Shop

На врв Bottom