Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.901
- Поени од реакции
- 17.788
Tринкиери е најдобар офанзивен тренер во Европа, така да не ме чуди ова.
Со нив ја почнаа со нив ќе ја прекинат 2-8 имаа кога ја тепаа звезда на гости па врзаа 5 победи.Звезда е реално многу подобра сезонава,клучните играчи од лани остана и ги погодија засилувањата. Партизан има шанси за топ 10 сигурно, треба да се види распоредот со повеќе среќа може и до 6-то место.Милано ќе паѓа на табела,исто и Париз ама па Реал од доле фаќа горе на табела. Се е отворено уште за сите екипи.10 -3 ima prtzn vo poslednite 13 natprevari, ako uspee da ja dobie Vuciczvezda na 31vi, ozbilen kandidat za top 10, iako site serii imaat kraj,najbolno ke e da se prekine bash na 31vi,momentalno igraat ozbilna kosharka, iako vcera ne mozesh da se izraduvash na kosh, ovie na turbo pogon indijanci vednash trgnuvaat od pod kosh kako vo kontra.
kladeno za 31vi?Со нив ја почнаа со нив ќе ја прекинат 2-8 имаа кога ја тепаа звезда на гости па врзаа 5 победи.Звезда е реално многу подобра сезонава,клучните играчи од лани остана и ги погодија засилувањата. Партизан има шанси за топ 10 сигурно, треба да се види распоредот со повеќе среќа може и до 6-то место.Милано ќе паѓа на табела,исто и Париз ама па Реал од доле фаќа горе на табела. Се е отворено уште за сите екипи.
Кладено договореноkladeno za 31vi?
ne ti se odi koga e gusto,a?@franjevac да не сакаш карта за во петок
Ќе идам имам карта плус,интересен меч во најјава.ne ti se odi koga e gusto,a?