Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    36

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.484
Поени од реакции
10.042
Ako im se spojat zicite so Mike James, kje bide ludilo :vozbud:
I normalno prva utakmica vo OAKA na gosti kaj Pao, ludnica all inclusive.

Od sekogash sum im se voshituval na Spanulis i Pablo Laso
so najmizerniot mozen hairline (istata maka ja imam :ROFLMAO:)
kolku harizmatichno izgledaat, za primer hhh :cool:

Sezonava, osven Grcite, drugite timovi se toplo-ladno,
moze da se otvori pat za Monako do F4.

Последно уредено:
Член од
30 декември 2021
Мислења
170
Поени од реакции
220
Onaa stara umotvorba na Cepenkov, za zar onodi ciganka, seushte dava rezultat i e aktuelan, ama koga i sestra i ke ja oplodish, top 10 braco i sestre :vozbud:, se shalam, posle site ciganski spinovi i sranja,Zeljko senilen, prevazigjen, star, povtorno kralot pokazuva deka e doktor za kosharka, koga ima vreme da spremi utakmica,
p.s prodava nekoj sezonska???

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.656
Поени од реакции
1.274
Какво демолирање на Баерн у Арена, Петрушев уште една МВП партија.

Тотално непредвидлива Евролига годинава, секој секого може да тепа. Едино Париз браќата си газат редовно.

Спанулис дебитира со победа у Оака. И да сакаше подобро, не можеше.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Какво демолирање на Баерн у Арена, Петрушев уште една МВП партија.

Тотално непредвидлива Евролига годинава, секој секого може да тепа. Едино Париз браќата си газат редовно.

Спанулис дебитира со победа у Оака. И да сакаше подобро, не можеше.
Каков меч за Монако, браво за Спанулис деби со победа и тоа против ПАО,сезонава разочарување се и со пад на играта Мајк Јамес ,посебно Хаурод многу е паднат за разлика од прошла сезона.
Дечкиве од Париз ептен изненадување кои очекуваше,нека одат на Ф4 со малку среќа зашто да не.
Реал полека се стабилизира и со многу важна победа се враќа од Каталонија, очекувам да врзат 5,6 победи периодов што доаѓа во низа.
Партизан се буди полека од -14 се врати и ги доби Олимпијакос,им следат три меча на домашен терен ако фатат 3/3 ете ги во топ 10.
Звезда тенко 10,11 место до крај по мене ќе биде тука и последни кола ќе се одлучи дали иде во разигрување или не.
Милано ги збриша Фенер на гости, Миротич фантастичен полека и тие се будат.
Виртус, Алба многу слабо посебно првиве разочарување, за другиве тимови ќе пишам во друга прилика.Сепак сезонава ќе биде мерак за гледање.

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.484
Поени од реакции
10.042
Каков меч за Монако, браво за Спанулис деби со победа и тоа против ПАО,сезонава разочарување се и со пад на играта Мајк Јамес ,посебно Хаурод многу е паднат за разлика од прошла сезона.
Дечкиве од Париз ептен изненадување кои очекуваше,нека одат на Ф4 со малку среќа зашто да не.
Реал полека се стабилизира и со многу важна победа се враќа од Каталонија, очекувам да врзат 5,6 победи периодов што доаѓа во низа.
Партизан се буди полека од -14 се врати и ги доби Олимпијакос,им следат три меча на домашен терен ако фатат 3/3 ете ги во топ 10.
Звезда тенко 10,11 место до крај по мене ќе биде тука и последни кола ќе се одлучи дали иде во разигрување или не.
Милано ги збриша Фенер на гости, Миротич фантастичен полека и тие се будат.
Виртус, Алба многу слабо посебно првиве разочарување, за другиве тимови ќе пишам во друга прилика.Сепак сезонава ќе биде мерак за гледање.
Euroleague Pass za 32 ojra od Makedonija podobra investicija od bitcoin :свиркам: :cool:

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Еуролига се знае треба по Европа финале(Ф4) да се игра,уште што се ќе донесат да почекаме да покаже времето. Сигурно ќе стават некои тимови од таму како што направија во АБА лига.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.656
Поени од реакции
1.274
Се повеќе ЕЛ ја губи смислата со вакви потези,каде има пари таму е и музиката
Сам си кажа, каде се парите таму е и музиката. Според некои информации, од Абу Даби понудиле 25 милиони на Евролига, а Београд кој беше единствен конкурент само 5м.

Е сеа тоа што ќе има цели 2000 души на трибини тоа е друга приказна.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Три во низа :love:

Конечно без драматични завршница добиена уште една утакмица и со скратена ротација. Одлична контрола на мечот, иако имаше Жалгирис плус седум во еден момент. Судењето никогаш подобро не било, рака на срце, зборувам за натпревари на домашен терен оваа сезона.

Ке видиме што ке биде со Панатинаикос, вчера се провлекоа во последните секунди, иако и тој натпревар беше крајно интересен.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Реков јас и порано ќе имаат серија Партизан ќе врзат неколку меча ,со ПАО ќе биде интересна утакмица во секој случај.
Денес пратев 3 меча.
Реал дефинитивно немаат желба за играње го изедоа убаво баш кралски,катастрофа Кампацо,Муса и Хезоња многу лошо очајно им треба појачување.
ПАО Барса супер меч многу интересна 4/4 .Пантер многу изгубени топки и на крај може и тоа ги чинеше пораз,Паркер во последна минута утана сам куцање мислам за нерешено беше, се на се заслужено тепаа.
Париз ги гледав малку секоја чест во екипата имаат 3,4 играчи што цело време може да бидат лидери дефинитивно се изненадување нека тераат така до ф4 дај боже.
Утре останатите три меча и дербито на дното Алба Виртус.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Реков јас и порано ќе имаат серија Партизан ќе врзат неколку меча ,со ПАО ќе биде интересна утакмица во секој случај.
Денес пратев 3 меча.
Реал дефинитивно немаат желба за играње го изедоа убаво баш кралски,катастрофа Кампацо,Муса и Хезоња многу лошо очајно им треба појачување.
ПАО Барса супер меч многу интересна 4/4 .Пантер многу изгубени топки и на крај може и тоа ги чинеше пораз,Паркер во последна минута утана сам куцање мислам за нерешено беше, се на се заслужено тепаа.
Париз ги гледав малку секоја чест во екипата имаат 3,4 играчи што цело време може да бидат лидери дефинитивно се изненадување нека тераат така до ф4 дај боже.
Утре останатите три меча и дербито на дното Алба Виртус.
Еден аплауз за клошарскиот клуб што му даде јак договор на Шариќ. Инаку мислам дека кај нив проблем е и презаситување, бидејќи веќе неколку години играат заедно, нешто слично што беше лани во Партизан кај поединци.

Kajgana Shop

На врв Bottom