- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 4.759
Kakov start za Zvezda 3-0 ,gazot im go iskinaa na Fener 20 razlika vo gosti.Rano e uste da se prodnozora ama dobar tim imaat sezonava za top 8 sigurno.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(во смисла ОГРОМЕН буџет, никаква игра - дај му ја на Шилдс во напад или на Миротиќ, другите нека се тргаат на страна, жал ми е за Димитријевиќ, тешко да ја организираш таа банда без команда, колку и да си добар).
Рано е за Партизан, скроз нова екипа се и ако биде се како што треба врвот на формата ќе го доживеат негде декември-јануари. И самиот Жељко рече дека треба време за да легнат некои работи. Мене од такт ме вади Вања Маринковиќ, не знам како може капитен да го стават, мислам неам ништо против Вања ама нема став за капитен, премногу е плашлив и не дава знаци дека може да е авторитет. Ок е, дете е на Партизан ама што знам...partizan dobi utakmica vo koja imashe 19 slobodni frlanja pomalku od ponosot na Izrael, 17 skokovi pomalku i nekolku pomracuvanja na umot i bar 5-6 topki koi izlegoa od obracot,ako ne rabotat na skokot se ke prokockaat shto rabotat.
kladenoВечер Звезда Барселона за шлаг на колото , мое мислење добива Звезда.Иде на 4/0.
Рано е за Партизан, скроз нова екипа се и ако биде се како што треба врвот на формата ќе го доживеат негде декември-јануари. И самиот Жељко рече дека треба време за да легнат некои работи. Мене од такт ме вади Вања Маринковиќ, не знам како може капитен да го стават, мислам неам ништо против Вања ама нема став за капитен, премногу е плашлив и не дава знаци дека може да е авторитет. Ок е, дете е на Партизан ама што знам...
Па единствен Србин е у екипа што сакаш поише.Ovaj tim se druži, provodi vreme zajedno, da ih koji slučajem zateknete po aerodromu pomislili biste da je u pitanju neki srednjoškolski razred koji se po svaku cenu drži zajedno. Uvek su u velikim grupama, niko ne sedi sam po ćoškovima, sa telefonom u rukama, izdvojen od svega. Ovaj tim se držao zajedno i posle dva neugodna poraza u Španiji protiv Baskonije i Reala kada su se čule reči podrške koje su igrači upućivali jedni drugima. Najveće zasluge za tako nešto u ovom momentu bez ikakve dileme ima kapiten Vanja Marinković koji je preuzeo na sebe da svi igrači budu uključeni u sve.
Па единствен Србин е у екипа што сакаш поише.Ок и Копривица, а детено Лакиќ не го ни рачунам. Иако ја за на терен поише зборев, не за вон него.
Иначе Ѕвезда осети Пантеросување по не знам кој пат.![]()