Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за тебе само ИЗРАЕЛ е лекот...
Уметност во Турција има колку во штала полна со волови и крави ете толку ума...!!!
А она останатото е се или изменето или изрушено од старите цивилизации, а највеќе од ВИЗАНТИЈА и нејзиниот главен град КОНСТАНТИНОПОЛ...!!! Турците само ја "намирисале" таа уметност и сега ти мислиш дека е таа нивна...??? :pos2::pos2:
Е видиш... е тоа е чудно А..??? Се додека тепаат Палестинци мене Евреите ми се мили и ги подржувам...
А како тоа ти го мразиш Изреал , а ги сакаш педерите од САД...??? Тоа не е чудно...???![]()
Никој со сила не ве тера да коментирате ниту пак јас сакам да дебатирам со некого кој не знае да цени други луѓе, така да чао пријатно.
Од турција поштујем највише баклава со ф'стаци и бурекот тој во цигара форма :smir:
Што па на крај краеве имам да зборам за Турска...? И онака не ја сипатишам за држава...![]()
DA ZIVEE BELGRADSKI PASALUK:smir::smir::smir::smir:
Да жувее КУРДИСТАН...!!! :smir::smir::smir:
Го заборави Кососво :pos2::pos2::pos2: или заборави дека сега е Република Косово:smir:
Нееее не сум го заборавил... Тоа не е Косово... Тоа е КОСОВО И МЕТОХИЈА ако не си знаел...А за тоа дека било републик... си зе зезнал малку... И како не ти е срам ... Вееш Македонски знамиња, а збориш за Косово републик...!!! Тие две работи не идат заедно...
Нееее не сум го заборавил... Тоа не е Косово... Тоа е КОСОВО И МЕТОХИЈА ако не си знаел...А за тоа дека било републик... си зе зезнал малку... И како не ти е срам ... Вееш Македонски знамиња, а збориш за Косово републик...!!! Тие две работи не идат заедно...
Свети Сава Србска Слава
Да жувее КУРДИСТАН...!!! :smir::smir::smir: