Турција

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што па на крај краеве имам да зборам за Турска...? И онака не ја сипатишам за држава...:toe:

Никој со сила не ве тера да коментирате ниту пак јас сакам да дебатирам со некого кој не знае да цени други луѓе, така да чао пријатно.

А за тебе само ИЗРАЕЛ е лекот... :tapp:

Уметност во Турција има колку во штала полна со волови и крави ете толку ума...!!!
А она останатото е се или изменето или изрушено од старите цивилизации, а највеќе од ВИЗАНТИЈА и нејзиниот главен град КОНСТАНТИНОПОЛ...!!! Турците само ја "намирисале" таа уметност и сега ти мислиш дека е таа нивна...??? :pos2::pos2::tapp::tapp:

Е видиш... е тоа е чудно А..??? Се додека тепаат Палестинци мене Евреите ми се мили и ги подржувам...

А како тоа ти го мразиш Изреал , а ги сакаш педерите од САД...??? Тоа не е чудно...???:tapp:

smotanska glava ti si poglup i od magare. nemas poima za umetnost i ti ke mi zboruvas za kultura i umetnost. kako covek koj studira umetnost cuvstvuvam sram da debatiram za umetnost so tebe koj nema poima od nisto, ti si kutuk. a da znaes jas ednakvo gi mrazam i sad, i izrael i kopilinjata cetnixi. razbra ABDALU?

Никој со сила не ве тера да коментирате ниту пак јас сакам да дебатирам со некого кој не знае да цени други луѓе, така да чао пријатно.

Од турција поштујем највише баклава со ф'стаци и бурекот тој во цигара форма :smir:

Од турција поштујем највише баклава со ф'стаци и бурекот тој во цигара форма :smir:

Лахмаџун се вика тој бурекот :wink:
lahmacun.jpg

fistikli_baklava.jpg
и Фистикли баклава

Кога и да одам Турција не можам а да не јадам по 2 најмалце Лахмаџун. Поздрав:helou:

Го заборави Кососво :pos2::pos2::pos2: или заборави дека сега е Република Косово :vozbud::vozbud::smir:

Нееее не сум го заборавил... Тоа не е Косово... Тоа е КОСОВО И МЕТОХИЈА ако не си знаел... :tapp: А за тоа дека било републик... си зе зезнал малку... И како не ти е срам ... Вееш Македонски знамиња, а збориш за Косово републик...!!! Тие две работи не идат заедно...

Нееее не сум го заборавил... Тоа не е Косово... Тоа е КОСОВО И МЕТОХИЈА ако не си знаел... :tapp: А за тоа дека било републик... си зе зезнал малку... И како не ти е срам ... Вееш Македонски знамиња, а збориш за Косово републик...!!! Тие две работи не идат заедно...

Само неразбрав,зашто ако вееш македонско знаме,не можеш да збориш за Република Косово???А уштепомалце шо обшто има ова со Турциja?!?!

Па Курдистан не е Републик ама затоа Косова без Метохија е :kajg::kajg::baeh: а за знамето да не треба Шумадиско да вејам? Како беше она со четирите С само слога спашава Србе?! :salut::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom