THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.341
:pos2::pos2:Турција цела Европа може да ја освои во рок од месец дена (воено)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:Турција цела Европа може да ја освои во рок од месец дена (воено)

Sto se smees??? Da ne si nekoj ekspert za vojni?:pos2::pos2:![]()
Sto se smees??? Da ne si nekoj ekspert za vojni?
Da ne te biva i za 2 sv. i ladna vojna slucajno?
Zasto? Da ne ti izgledam kako nekoj poln so olovo?Ти да не си од Велес?
Турција се враќа на Балакните ќе се обновува Османлиската империја така ми личи мене:salut:
Ќе напаѓаат со јатагани?
Абдурахман или во превод составено од две имиња Абду што значи роб и Рахман Благи едно од 99те имиња на Господ кое што во никој случај несмее да се користи само него мора во придружба со друго име. Абдурахман во рпевод значи роб на господа и е едно од 10те најубави по значење Исламски имиња се надевам и ти знаеш што значи товето име НиколаВиди знаеме дека сакаш да имаш оправдување зошто би зел вера ко исламската.
Аман, има многи подобри вери, еве ако не ти се бендисува да си христијанин, биди барем будист.
Зошто некој би бил муслиман,
Полошо од тоа нема.
А во врска со темава Абдурахман, кое име за сеир е тоа, навистина ли така се викаш? сигурно те заебаваат другарите па фрустрации и тука, значи иднината на Турција е онаа која е на Германја.
Не смее да мрдне и ако мрдне ќе се споебе.
Турција се враќа на Балакните ќе се обновува Османлиската империја така ми личи мене:salut:
Ќе напаѓаат со јатагани?
Nikola i Human,vie ste ovdeka so naj malku znaenje..![]()
I vo sekoja tema, (100%-procenti) inaet si vodite...
Ne ste interesni veke![]()
Турција: Во ракетен напд повредени осум луѓеТурција цела Европа може да ја освои во рок од месец дена (воено)