Турбо фолк стихови

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Ne boj se necu ti nista.... Treba mi rame za plakanje.... Na srpsko POP Idol abe sum se zgazil od smeenje:vozbud: :pos2:

Vjerujte nije trac a nije ni lagaaa,svi bi je hteli AL NE ZNAJU TKO!
niso ne razbrav od poslednive 4 zboraa

malo viski malo coca cola dobre zene oko moga stola svi gledaju i svi mi se dive sta im mogu neznaju da zive

Сутра стобом не чу бити, односи ме живот далје,
ја те волим ал шта могу, судбина ме на пут шаље

"Брусхалтер, не иде ми уз карактер, сакрива ми груди лепе чврсте не знам шта че ми" ..... оф мори мајко :pos2: :tapp:

свако вече црно мече да по тебе долази, само јави одма стижем када спремна си... кад си са мном да не брину реци твојима (е овде иде еден дел ко кап на длану те чувам ја)

чек ке ми текне вечер уште некоја

мушки сам је оставило без поздрава и плакања а у мени плакао је све нисам имао лепше девојке од нјее, а у мени плакао је све нисам имао лепше девојке од нјее.......

била најлепша ти кат смо се растали у срцу чувам те јаа љувави најдражаа.. зар за менее срече нема питам се ја зашто смо се растали моја Драганааа, зар за менее срече нема питам се ја зашто смо се растали моја Драганааа.........:smir:

преѓеска у такси слушав една у стил: коловоџу како да заведем, колу да поведем. ако не е така некој нека корегира, а ако ја знае песната нека каже од кој е и како се вика

Врео ко Африка, Јак ко Америка која не бих пристала да те са другом дели кад с тобом има све што пожели... Пун као Швајцарска, широк ко Аљаска то није интерес драги ма то је љубав ма шта то значилоооооооо

Значи Тиквичке, јас џабе снимам дискови со убаа музика кога ти слушаш цело време ова :kickbox:

А где журиш бато бре шта чеш напољу
Нешо така беше:pos:

imam lepe gace sio ih je versace,dolce i gabana nije za sabana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom