Тука шмекајте се II :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Boogie напиша:
Ајде с`г па ти не гу врти ке гу биде што се секираш
Абе на сам ја оптеретен дал ке гу биде или не, само...незнам како да кажу де не ме разберев људи погрешно. Ја не гу шмекам њума, шмекам гу едну другу чланицу од овај форум, ама па б`ш она не је с`га туј. Ја само сакаше да гу питам кумановку што да праву зашто затрескан сам до даску у туј особу, а гледам она туј активна е доста, па мислеше можда се разбира по љубавни питања.:pos:

Mandrak напиша:
Абе на сам ја оптеретен дал ке гу биде или не, само...незнам како да кажу де не ме разберев људи погрешно. Ја не гу шмекам њума, шмекам гу едну другу чланицу од овај форум, ама па б`ш она не је с`га туј. Ја само сакаше да гу питам кумановку што да праву зашто затрескан сам до даску у туј особу, а гледам она туј активна е доста, па мислеше можда се разбира по љубавни питања.:pos:

кажи мандракче ја ке ти поможу колко могу ...:pos:

Mandrak напиша:
Абе на сам ја оптеретен дал ке гу биде или не, само...незнам како да кажу де не ме разберев људи погрешно. Ја не гу шмекам њума, шмекам гу едну другу чланицу од овај форум, ама па б`ш она не је с`га туј. Ја само сакаше да гу питам кумановку што да праву зашто затрескан сам до даску у туј особу, а гледам она туј активна е доста, [:pos: :pos: :pos: ] па мислеше можда се разбира по љубавни питања.:pos:
ma ostaviga be ..ovj boogie izgleda e spreman da napise nekoju erotsku kolumnu.:hump: ..posto gledam deka se ufilmaja.:pos:

A tebe ako ti trebav saveti sto da pravis..pa daj kazi ..ke otvorimo celu novu temu "help":) spec za tebe..pa ke vidimo dali ke pomognemo:)..ili daj kazi ovdeka u sto e problem..pa eve..i alita ke pomogne:)

Good luck prijatelche...i ako ima nekoja novost (:wub: ili :hump: )..da ni javish:)

ОБАВЕЗНО ВИ ДА ЗНАЕТЕ А ЕТЕ ШТО ТИ Е ЖЕНСКО СВЕ ДА ЗНАЕ ПА ПОСЛЕ ЗАШТО СЕ ОНОДИ ТОЛКО ПА РАДОЗНАЛО ЖЕНСКО БРЕ

Boogie напиша:
ОБАВЕЗНО ВИ ДА ЗНАЕТЕ А ЕТЕ ШТО ТИ Е ЖЕНСКО СВЕ ДА ЗНАЕ ПА ПОСЛЕ ЗАШТО СЕ ОНОДИ ТОЛКО ПА РАДОЗНАЛО ЖЕНСКО БРЕ
Anchi
a043.gif
Boogie

Od tebe ne ochekuemo nisto...samo ednu erotsku kolumnu...zatoj sto sigurno imas u glavu nekoj film.A za radoznali...ich da ne se sekiras:)
Ae...p0z

Вие без да знаете се изнашмекавте... :pos:

Smek Smek:love3: ...na ova treba da padnat SITE ama bash SITE curi na forumov...i da mi pisat private message :hump:

Sto si zaofkal be Lou...koj ke shmekash u ova vreme....:) Gledash nikoj nema :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom