Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повторно две исти теми.
Јас ќе ја замолам *princess* малку повнимателно да ги отвара темите и да не го трупа подфорумов со теми кои веќе ги има.
Значи постои опција која е за преберување, и која треба да се употребува пред отварање на секој тема. Ова е веќе трета тема која јас ти ја бришам.
Затоа обрни внимание и прочитај ги правилата на овој подфорум!
епа проблемот е баш во пребарувачот,,што не ми ги наоѓа темите а нормално дека неможам сите толку теми на број да ги поминам за да видам дали има некоја таква..........и без нервози ќе ве молам.....штетно е по здравјето :pos2::pos2::pos2:Пет колега, пет. Само јас споив три теми.
Ме престигна на оваа. Другите се средени ако членкава продолжи вака(ова се нарекува спамирање) тогаш ќе се превземат други мерки.
Трпение спасение!
Кога она ќе почнеше да раскажува исти работи кажани по сто пати и да поставува исти прашања на кои милион пати и` е одговорено на сите одма им текуваше дека имаат итни и неодложни работи и ги снемуваше! Само јас останував да ја дослушам и по стоти пат да и` одговорам. Некако гревота ми беше да станам...
коа знам дека тие према кои сум нетрпелива ми се блиски
и тоа големо. Полека полека бавно долго тешко разарање на нивната личност. Иам невидено трпение тогаш.Што е мое кога тогаш ќе дое кај мене макар и одмазда