ТРОЛ: Заев vs Латас

Кога лажеле УЈП, кога му ги чешлале фирмите на Заев и не нашле ништо или кога му ги дале податоците на Латас?

Ако фирмите не се со толку промет, од каде му се пари за да дава плати на 800 фамилии?

Како може човек да не знае што вози брат му и да го изјавува тоа онака спремно, како од пушка?

Се надевам дека покажаните документи и од двете страни ќе стигнат на суд или во јавност, па ќе се покаже дали и кој лаже.

па другиов кога се претстаува како лидер на опозиција (и иден премиер!), новинар да се претставиш е најмал проблем.

Барем не се послужи со кочијашки речник. А за бруката да заземе поголем размер, Латекс беше тој кој во најавата "не извести" дека лични навреди нема да бидат употребени...

Текстот е напишан отпорано, се гледа по содржината, нема ништо конкретно. Се појави синоќа, речиси уште не ни завршено интервјуто. И Сашо Ордановски е независен колку што и Латас е турски агент.

Е таков е, кога боде како шило - лош е.
Таков ќе биде секогаш, најлошиот хумор на Кајгана, вистинска ноќна мора за одредена форумска популација.

:tvg:

Ne postoi los humor, ili nesto e smesno/duhovito ili ne e, gledas ti ukazuvaat i drugi na istoto deka ne si duhovit, ne te biduva za sarkazam, kako da ti kazam - dosadno e, tug sram go fakja covek koga te gleda kako se napnuvas da napises nesto duhovito.
Another free tip, najdobro bi bilo da prestanes da se obiduvas da pravis nesto za koe ne te biduva voopsto.

Текстот е напишан отпорано, се гледа по содржината, нема ништо конкретно. Се појави синоќа, речиси уште не ни завршено интервјуто. И Сашо Ордановски е независен колку што и Латас е турски агент.
А што му објаснуваш? Мислиш не знае?

Заев го искина Латас вчера...Како само го спростри со аргументите за тоа оти не му ги затвораат фирмите која нивни се УЈП и судовите ако работат нелегално.
Ама и за Кожуф го изненади, сега ќе појди во катастрар да му дадат документ дека не е сопственик на парцела, како Горда што му издаде документ дека не е кодош.

mauvaisepeche.gif

Каква мизерија се канал 5, кога стигна Рада да им прави monster kill на вестите. Мислеле да направат иста емисија како Lapa$, ама Раца не е Зајо, ја уништи "главнава уредничка" :pos::pos::pos:
Почнала и секундите да ги одбројува до крајот:pos::pos::pos:

Каква мизерија се канал 5, кога стигна Рада да им прави monster kill на вестите. Мислеле да направат иста емисија како Lapa$, ама Раца не е Зајо, ја уништи "главнава уредничка" :pos::pos::pos:
Почнала и секундите да ги одбројува до крајот:pos::pos::pos:
Ќе ја гласаш осеќам.

Ќе ја гласаш осеќам.

Брутусче, ако на тоа вчера моеше да кажеш дека „црпнатиот од Муртино“ бил глуп и ќутел, ова што Шеќеринска денеска и го направи на Богатинова е класично букаке, ко 5 црнци да и го начукале одеднаш. :pusigo:

Пред да прашаш, не, не ми е Рада пример за идол, а и сексуално не е привлечна. :jajce:

Али ова шо и го направи прееска на уредничката на Канал5 е класичен вербален шамар, школски пример како можеш да уништиш дебилен соговорник кој нема никаков аргумент на своја страна. :blablab:

Брутусче, ако на тоа вчера моеше да кажеш дека „црпнатиот од Муртино“ бил глуп и ќутел, ова што Шеќеринска денеска и го направи на Богатинова е класично букаке, ко 5 црнци да и го начукале одеднаш. :pusigo:

Пред да прашаш, не, не ми е Рада пример за идол, а и сексуално не е привлечна. :jajce:

Али ова шо и го направи прееска на уредничката на Канал5 е класичен вербален шамар, школски пример како можеш да уништиш дебилен соговорник кој нема никаков аргумент на своја страна. :blablab:
Ова сега не го гледав ќе го гледам попосле ако имам време, ама со оглед на тоа што рече дека Заев вчера бил одличен, малку се сомневам во твојата објективност. Според тебе цело раководство на СДС треба да добие награда на ораторски вечери. Сега пак не ми кажа дали ќе ги гласаш вака ако продолжат со успешни дебати? Кажа нешто Шеќеринска за земјоделието, како ќе департизира, како ќе се справи со сиромаштијата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom