ТРОЛ: Заев vs Латас

и во штабот на Зајко
hqdefault.jpg

Јас инаку дуелов вчера го гледам како натпревар во автоголи:
на прво гледање „тепа“ Лаки со 3-2

Лаки --------------------------------------Заев
Вие сте изрод................................Куртон (а рече не би употребил 30 сек предходно)
Ај се кладиме................................Господине Заев
Лажеш ко турчин

Лаки -------------------------------------------------------Заев
Вие сте изрод......................................................Куртон (а рече не би употребил 30 сек предходно)
Ај се кладиме.....................................................Господине Заев
Лажеш ко турчин
Гледај го неколку пати. Тоа интервју го зголемува IQ -то, ослободува од стрес а според некои непотврдени информации исто така лекува од рак.

Лаки --------------------------------------Заев
Вие сте изрод................................Куртон (а рече не би употребил 30 сек предходно)
Ај се кладиме................................Господине Заев
Лажеш ко турчин
Па како прво ова не треба да претставува дуел туку интервју. Дуел се води помеѓу двајца од иста бранша во случајов ќе беше помеѓу двајца политичари.

Ова вчера требаше да биде интервју ама требаше... А што беше не знам.

Не за џабе реагираа странските амбасадори и е Европската Заедница.

Гледај го неколку пати. Тоа интервју го зголемува IQ -то, ослободува од стрес а според некои непотврдени информации исто така лекува од рак.
Вистината е дека поттикнува работа на бешика зошто ми се примоча од (на) двајцата. Ниво на култура шта да ти причам кад све знаш...

ПС: Јак статус има бетменот на фб, повикува Турција во знак на револт да ги повлече и забрани сите турски серии за цел народ тука да „пати“ од некултурата на Латас :D

Вистината е дека поттикнува работа на бешика зошто ми се примоча од (на) двајцата. Ниво на култура шта да ти причам кад све знаш...

ПС: Јак статус има бетменот на фб, повикува Турција во знак на револт да ги повлече и забрани сите турски серии за цел народ тука да „пати“ од некултурата на Латас :D
Е само така може да пропадне Сител:-)

Па како прво ова не треба да претставува дуел туку интервју. Дуел се води помеѓу двајца од иста бранша во случајов ќе беше помеѓу двајца политичари.

Ова вчера требаше да биде интервју ама требаше... А што беше не знам.

Не за џабе реагираа странските амбасадори и е Европската Заедница.
Затоа и го нареков дуел на автоголи затоа што на ништо друго не личеше освен на натпревар кој повеќе глупости ќе каже[DOUBLEPOST=1455195925][/DOUBLEPOST]
Е само така може да пропадне Сител:)
Чул те тој шо треба :D

Сега доаѓа до израз она за кое јас се залагав, а бев критикуван. Јас бев принципиелно да не смее да се објавуваат прислушувани материјали, за сите. Е сега... и Латас има право да објавува прислушувани (или не знам какви) материјали. Ако може за некој да е дозволено, тогаш и за другите ќе е. Затоа, категорично сум против преседани, исклучоци...

Будала една фашизоидна, ти ебам Латасот. Го потсетува гостинот дека неколку пати згрешил/излажал за бројката на прислушкувани разговори. :facepalm:

Демек прво рекол дека има 45.000 прислушкувани разговори, после рекол 80.000 разговори, после рекол над 100.000, па после 600.000, па во интервјуто да рече дека има милион и кусур, по што во рок од 10 минути следеше и себе-демант од самиот Заев дека не се ни толку, туку се над два милиони разговори.

Па кој курац бе, можи се збунил човекот!? Кој фактор си ти да го потсетуваш на тоа, и да го изложуваш на додатни стресови? Големо чудо ако згрешил една нула, две, три... Луѓе сме, грешиме, ти ебам фашистот режимски, србендо една зотефицирана!

И јас му се чудам тоа, од цело интервју, тој се фати за гафот на Заев. :facepalm:

Наместо да изнесе свое мислење за фактот дека постојат цврсти докази дека Заев, заедно со неговиот пријател Чауш, се луѓето кои печателе лажни лични карти и пасоши.

Ама глуп вмровец, тоа е...

Исто како што Заев го донесе пола Пустец на гласање во Центар.

Исто како што Заев го донесе пола Пустец на гласање во Центар.
Интересен факт на денот - општина Пустец има 5300 жители.[DOUBLEPOST=1455197409][/DOUBLEPOST]
Многу јак сајтов. 2200 лајкови на фејсбук. Уредник: Хеди Рамковски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom