Трол над троловите.

• Креатор на темата Креатор на темата Клошар.
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас, кој е најголем тролл на форумов?

• Вкупно гласачи
    30
Сингерот боб најтрол член од кога постои кајгана форумот дефинитивно му нема рамен :)

Не бе брате дан си грешка море, немат тролој овдека на форумов.

Про Фемина...

Инаку Нигерот е еден од легендарните тролови на Кајгана... штета што го банираа, ептен фали на форумов, онака на озбилни теми кај што дискутираат членовите, гледаш се избацува Ниги од нигде и никаде :cuc:.
Ова му е еден од полегендарните мислења на форумов.

Тема: Најчудни места на кои досега сте мастурбирале

еднашка на свадба у кавадарци 2008ма досадно беше незнам никој сите играат незнам што јас си седам јадам а таму околу играат пичиња миничи подпичњаци чарапи боди незнам шо 200 на сат и ја како што јадев шницла малце мрсни рацете си викам ај демек до веце да серам неш викам неможе да знаат од кај ке знаат што ке правам ке видам само ако нема камери ок и си идам така се трудам да не изгледам како да ке го мавам у веце у ресторан и така интересно беше малце дасе рабие монотонија

Чест ни беше на сите Јувентини што ваква легенда навиваше за Јувентус... мислам дека еднаш ептен се зарчкаа со @DeviAngel за дискусијата дали Маркизио заслужува воопшто да го носи црно-белиот дрес :pos:

Про Фемина...

Инаку Нигерот е еден од легендарните тролови на Кајгана... штета што го банираа, ептен фали на форумов, онака на озбилни теми кај што дискутираат членовите, гледаш се избацува Ниги од нигде и никаде :cuc:.

Чест ни беше на сите Јувентини што ваква легенда навиваше за Јувентус... мислам дека еднаш ептен се зарчкаа со @DeviAngel за дискусијата дали Маркизио заслужува воопшто да го носи црно-белиот дрес :pos:
За Погба + Вучинич + итн тие математики за тоа беше :)

За Погба + Вучинич + итн тие математики за тоа беше :)

Добро тоа беше стандардно кај него, математиките... ама памтам се зајаде со некој член на фан клубот за Маркизио, помислив дека тоа беше ти :)

Сунгерот после 2-3 мислења го откриваш дека е неквалитетен јер captain obvious беше на времето и Фараон, само тој се тргна.
Да ги пласираш оние изгубени фаци со по 50 јузери и со живот кој се граничи со off копчето на компјутерот е смешно. Дарки добро кажа дека таквите ликови се све ама не тролови. У принцип се многу ограничени ликови и повеќе ми е жал за таквите, но кога не може да им се помогне, се ставаат на игнор листата.
Според мене еден од троловите е Vesprertine. Суптилен напад, ама и граница до кај се може а до кај е претенциозно веќе. Исто и Роџер Бејкон. Интересно ми е да ги читам кога тролаат некого. Лет 3 веќе гледам е спомнат па да не се повтарам.

Про Фемина...

Не знам како да барам така и да поставам мислење од баниран член, но ако ти текнува кога му ја тресна на Бум Шака еднаш. Некој рече дека во Јуве играчите биле јаки, а не судиите да помагаат и Бум кажа нешто во стилот "кои црни играчи"...

Нигеров од доле му се избаци со реплика: "Огбона, Погба, Асамоа..." :pos:

Aj да речеме дека е трол Сунгерот, ама едно не ми е јасно.

Кого на куроффффффф ми трола у Играчница 23 саати дневно?!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,шутракот,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Колку само ги има, Лет3 не верувам дека е трол, баш интелигентно делува на моменти, а тоа што го прави во форумот религија треба награда да му е се даде.

Тешки тролови има секогаш во „Љубов и секс“, онаа Веселинова, оној Мартин со уште 50 никови после шо го има и сега мислам дека е активен со еден, е тој во последната година-две е баш трол над троловите, неколку тролови ги има и во фудбалските подфоруми.

А најкритична е сутациајта со Сунѓерот, тоа е некаква недефинирана категорија, или е трол, или е дете не постаро од 15 години, или воопшто не е човек.

Па не е човек сунѓер е :):):):):):):):):)

Смајливо почна кошмари да ми дава........

И псајсајд знае на некоја глупава новоотворена тема да плесни само едно ,,:)'' во коментар. Знај после 3-4 коментари, темата оди во ,,Канта'' :).[DOUBLEPOST=1416882106][/DOUBLEPOST]
Што е тоа тролл?
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom