Трифун скрена

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Неможам а да не го прокоментирам последното излагање на нашиот угостител-рудар-ѕидар-штолиуштене градоначалник кој толку многу прави за Скопје па дури е превентивец што се однесува до глобалниот тероризам. Цар е нема што!
ТриПун напиша:
Не сакам ни да помислам што може да се случи. Факт е дека денес живееме во свет на една специфична војна - тероризам. Кога успеаја Близначките во Њујорк да ги турнат, тероризмот веќе не гледа каде напаѓа, тој бара само жртви. Јас не сакам моето Скопје да ја има истата црна судбина на Њујорк
Со други зборови дами и господа: Ја бе бачко нема да имам ќар од тоа...ниту ќе купат од мојот челик, ниту ќе ми препишат барем уште една атрактивна зграда да му оставам на оној мојон...син во наследство! Зошто да дозволам такво нешто ако немам јас ќар???

Тероризам??? Зградите близначки???

Ти пукна тебе малото туленце за „твоето Скопје“....

А и шо, терористите знаат кај да удираат, попрво би ја плеснале ТВОЈАТА бесправно присвоена зграда Метропол на сред плоштад отколку некои космополитски замисли на Груевски....

Мислам дај бе срамота е пејачов да се изнесува пред камера...

Па Гвујо му го предаде микрофонот за да биде пејач,или тоа го заборавивте?:)

Па Гвујо му го предаде микрофонот за да биде пејач,или тоа го заборавивте?:)

Како смее некој да заборави такво нешто! Затоа и се покажа катастрофалната грешка на Грујо...
Ама затоа постои и петиција, и не е битно кој да ја покрене, јас прв ќе се потпишам за нов избор за градоначалник!

Педер стар.

Но не станува збор за тоа сега - има цела друга тема за тоа, иако, фала на потсетување. :wink:

Златно мочалиште (стариот Кермес) у парк ни загради, ниту перде ниту срам.
Сега и на Премиерот му кажува дал смее или не смее да гради.

Нема на што,затоа сум тука да ве потсетам :) ,стварно бе шо прајте со то Џвртулот од градоначалник во Скопје уште не го менувате?Овој нашиов во Прилеп иако кради доста пари продаваќи тендери сепак го средува Прилеп како никој досега.Мислам дека ни зголемувањето на комуналните такси и даноците за повеќе од 200% нема да ги освестат Прилепчани да изберат друг градоначалник туку пак ќе гласаат за овој.Би рекол дека и Скопјани ќе го сторат истото со Трипче или се лажам.?

Мислам дека се лажеш.
А мене вака отстрана ми изгледа дека Пенов беше 100 пати поарен?

Беше?тој купуваше наводно камен од Босна иако Босанската фирма си го купи во Прилеп,па сега доколку Прилеп е во Босна дефинитивно Пенов беше градоначалник со тапија.:)

Беше?тој купуваше наводно камен од Босна иако Босанската фирма си го купи во Прилеп,па сега доколку Прилеп е во Босна дефинитивно Пенов беше градоначалник со тапија.:)

Значи иста стока а?

Фактите укажуваат на тоа.

Не е можно ваква изјава да дал! Ако стварно дал...незнам што да кажам...

Не е можно ваква изјава да дал! Ако стварно дал...незнам што да кажам...

На телевизија ја имаше, на ударни вести :)

Струмикс напиша:
А мене вака отстрана ми изгледа дека Пенов беше 100 пати поарен?
Хехе Пенов е газда на 75% од ГТЦ сега, и уште неколку изградени објекти, и останати атрактивни недвижни објекти...Ама барем се криеше, инкогнито си крадеше, овој ни срам ни перде нема....

hehe izbezumen e trifu ne nekolku biznsi pocnaa da mu odat nadolu, jas mislam deka se eden hit na muzickata estrada ke gi pokrie zagubite:)

More luge Trifunco e odamn skrenata ama nie toa duri sega go gledame. Koga Skopjani go biraa za gradonacalnik si vikaa pa covekot ima pari nema sto da krade e ne ispadna taka. Trifun i sin mu (isto taka nadezen peac) se dvajcata zabegani i ne znaat ni so ni kako pravat a deka mu treba menuvanje mu treba.

Пенов е газда на 75% од ГТЦ сега, и уште неколку изградени објекти, и останати атрактивни недвижни објекти...Ама барем се криеше, инкогнито си крадеше, овој ни срам ни перде нема....
Исти лајна и двајцата море . . .
Али последнава реченица ти е . . . Зар има разлика меѓу лоповите и начинот на кражба ? Крадење си е крадење . . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom