TpH_Bo_OkO
Трноризец
Неможам а да не го прокоментирам последното излагање на нашиот угостител-рудар-ѕидар-штолиуштене градоначалник кој толку многу прави за Скопје па дури е превентивец што се однесува до глобалниот тероризам. Цар е нема што!
Тероризам??? Зградите близначки???
Ти пукна тебе малото туленце за „твоето Скопје“....
А и шо, терористите знаат кај да удираат, попрво би ја плеснале ТВОЈАТА бесправно присвоена зграда Метропол на сред плоштад отколку некои космополитски замисли на Груевски....
Мислам дај бе срамота е пејачов да се изнесува пред камера...
Со други зборови дами и господа: Ја бе бачко нема да имам ќар од тоа...ниту ќе купат од мојот челик, ниту ќе ми препишат барем уште една атрактивна зграда да му оставам на оној мојон...син во наследство! Зошто да дозволам такво нешто ако немам јас ќар???ТриПун напиша:Не сакам ни да помислам што може да се случи. Факт е дека денес живееме во свет на една специфична војна - тероризам. Кога успеаја Близначките во Њујорк да ги турнат, тероризмот веќе не гледа каде напаѓа, тој бара само жртви. Јас не сакам моето Скопје да ја има истата црна судбина на Њујорк
Тероризам??? Зградите близначки???
Ти пукна тебе малото туленце за „твоето Скопје“....
А и шо, терористите знаат кај да удираат, попрво би ја плеснале ТВОЈАТА бесправно присвоена зграда Метропол на сред плоштад отколку некои космополитски замисли на Груевски....
Мислам дај бе срамота е пејачов да се изнесува пред камера...