Трифун скрена

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Крадење си е крадење . . .
крадење си е крадење...А што бараат на слобода? Или барем, зошто сеутше се тинтраат од обичниот граѓанин? Купуваат симпатии?

крадење си е крадење...А што бараат на слобода? Или барем, зошто сеутше се тинтраат од обичниот граѓанин? Купуваат симпатии?
Zatoa so ni e takva drzavata kradci i ubijci ja vodat bratce. so ocekuvas i politicari se takvi ne vikam samo sdsm ili vmro site treba da se smenat i da se pocno odnovo za da imame nekakva nadez!:toe:

Како смее некој да заборави такво нешто! Затоа и се покажа катастрофалната грешка на Грујо...
Ама затоа постои и петиција, и не е битно кој да ја покрене, јас прв ќе се потпишам за нов избор за градоначалник!

Педер стар.

Но не станува збор за тоа сега - има цела друга тема за тоа, иако, фала на потсетување. :wink:

Ova chisto radi samata persona na nashiot gradonachalnik, ili poradi bananata za zelbata na Gruevski?

Скопје беше во гомна и пред Пенов и пред овој пејачов...Кој и да дојде, исто срање ќе биде...

Лично, мислам дека Скопје може да го оправи само нов земјотрес...

Ете ти го спасителот...

Ах Трипуне Трипуне : земи исчисти го Скопјето од пластичните кеси покрај пат оти такво какво што си го направил нема ни чавките да го серат а камоли некој боинг да ти го перне.

Свашта! :pop:

Го читав во весник и не верував мислев си игра ку&от со изјавава...кој црн нас ќе не напаѓа...Фатах или Хамас :pos: или можеби мачениците на Мухамед :vozbud: Трифун фаќај метлата и собери тоа ѓубрето,да не се ова собирачиве на хартија и пластика црви ќе не изедат :(

АЛАРОВА ГО УЦЕНУВА КОСТОВСКИ ЗА СООБРАЌАЈНИЦАТА КАЈ "КОНТИНЕНТАЛ"
Ако сакаш клучка, дај стокатници
Градоначалникот Трифун Костовски вели дека за да добие согласност од Центар за изградба на клучката кај "Континентал", Аларова му барала да го смени ГУП и да ги предвиди стокатниците со кои тој не се согласува

No%20AttachName

Клучката кај хотелот "Континентал" градските власти ја градат на диво, бидејќи не добиле одобрение за градба од Општина Центар. Изградбата на оваа сообраќајница почна во септември, а од Градот велат дека биле принудени да почнат со работа без согласност од Центар. Скопскиот градоначалник Трифун Костовски вели дека за да добие согласност од Центар, градоначалничката Виолета Аларова му барала противуслуга, односно барала градоначалникот да дозволи спроти хотелот "Холидеј ин"да се градат стокатници и заради нив да направи измена на Генералниот урбанистички план.
"Работата на клучката ја почнавме без согласност од Општина Центар. Тоа е така затоа што е поврзано, да не речам, со една дебела бирократија, која наместо да помага во решавањето на овие работи, максимално ги отежнува. Тоа е системот. Знаеш, јас ќе ти дадам, ама и ти мора да ми вратиш. Што бара Аларова за возврат? Па ги бара стокатниците да и ги дадам. Но, јас со тоа не можам да се согласам. Дадовме негативен одговор на измените на ДУП 'Голем ринг' и во него дадовме 15 причини поради кои не се согласуваме со предлогот во центарот да се градат стокатници", вели Костовски.
Општина Центар ги негираше обвинувањата од градоначалникот Костовски. Од таму велат дека не издале одобрение за изградба на клучката кај "Континентал", бидејќи таа не е предвидена во ГУП-от.
"Не се работи за реваншизам, туку затоа што во ГУП, кој е донесен во 2002 година, не е предвидена сообраќајна инсталација во вид на клучка во населбата Крњево во близина на улица Беласица за вклучување во сообраќај на булевар Александар Македонски. Со ГУП-от е предвидено вклучувањето на булевар Александар Македонски да оди преку неизградениот булевар Крушевска Република и од тие причини не е дадено одобрение за градба. Општина Центар ја очекува долгонајавуваната измена на ГУП-от, каде ќе биде ревидирано и решението за булевар Крушевска Република, што е приоритет во нашите барања за измени на планот", велат од Општина Центар. (Е.А.)

Breeeeej cigansturija.

Ne e skrenat, tuku e azdisan od pari i mok, pa misli deka moze da trese zeleni i nisto da ne raboti, ne samo sto ne e gradski tatko, tuku ne e ni ocuv.

Е значит овој Трифун талент е немат шо:tapp:, добро бе немат вработено луге за да му смислуваат говори? Ако нема дај да му побараме некој зш вака не Скопје што го брукат, и цела Македонија ја срамит.

Трифун е скренат и тоа одамна
Луѓе нели ви личи трипун на евнух? Мене ми е 100% евнух: мазен во лицето, дебел, месаст и со тенко женско гласче. Токму скопец! :pos2:

Mozebi zatoa KOMETAL e registrirana vo Avstrija, so sediste vo VIENA:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom