Tribute to Marley, недела 11 Мај - Школка, Градски Парк Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
бев после школо од 13:30 до 1.00 иако заврши у 22h. ми беше еден од најубавите денови, и иако сум сеа болна ради тоа. али вредеше

Aj i ja da pisham moi vpechatoci....
Pred se da se izvinam odnapred za latinicafa!

Stigam u 4... koa parkot pun, ja umoren od rabota, i gledam luge od drushtvoto so koe prv pat pochnaf da idam po koncerti i parkofi... sfe stari rokeri, i bea site sobrani, ko u mladosta, poslem gi najdof i pola moe drushtfo, pa dremnaf malku... oprafdano neli, na rabota bef 1 smena.

Inaku beshe epteM ubafo, vidof puno srekni luge, mnogu nasmefki, ja vidof bifshata, sexy more than ever. OMG

Ubafo drushenje poslem koa mi se sobra celata druzhina... posle produzhija u Castro... ama ne i ja... zaspaf u bus idejki nakaj doma, od umor. Sfe na Sfe prekrasen nastan, eve treta godina kako idam... i sekogash e najubafo na sfet.

Inaku ova so slikava, go gleam Tochkest saka da naprai ubaa slika... ama mu trebe ubafo lice u preden plan, i skoknaf od nemajkade. Mislam deka iame kajgana slika na godinata. hahahaha

точкест напиша:
Мхмхмх топови беше значи. Паркот толку полн не бил никад толку добра атмосвера нема шанси некој да доживее на друга журка. Само позитивни фаци абе лудница, неможе со зборови да се опише но затоа тука се сликите
Тука Тончи се убацува у кадар и излегува ко некое чудо:)
dsc09872jn5.jpg
Јас сум негде позади на тревата,поздрав до регашите али се бавни....јас нешто за дуфци дуфци :pos2:

zabavata u parkot bese zakon. takvi desavki reba pocesto da se organizirat, ama za zal bob marley ednas umrel.

И еве повторно се ближи денот кога ќе биде одбележана годишнината од смртта на Боб Марли.

И си читам јас 11- петок и гледам на календар дека не е ама сепак си направив план:nesum: а не видов дека стара тема сте активирале.
Како и да е, ќе одам :dance:

И си читам јас 11- петок и гледам на календар дека не е ама сепак си направив план:nesum: а не видов дека стара тема сте активирале.
Како и да е, ќе одам :dance:
Ја исправив грешката во насловот. Темава ја враќав во живи пред да легнам да спијам, заборавив на тој детал, кој ден се паѓа. Веднаш видов во календар недела и бев среќен.

Се гледаме на тревата :)

Господа за ова година како ќе биде
Информаци ??

МЕЊАЈ ТАМО !

ПОЧНУВА ВО 12:00

ЗАВРШУВА ВО 00:00

И ЌЕ ИМА AFTER PARTY - Club CASTRO

поззззззззз се глеаме сите... JAH JAH RASTAFARI !!!!!!!!!

15329_1457234833700_1318252999_31231784_2260782_n.jpg

еве ви... ја идам 100% (: никст школо XD

Аааааа! Канон! Топ :) Ќе биде јакооо :) Кои се другиве дечки?

Ихаа... денес е денот :) Ќе бидам таму после 5 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom