Три работи кои ви фалат во животот

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов најмногу ми фали среќа! Се некој невозможни работи ми се случуват, страшен малер ме тепа :)

Сум пишувал и претходно на оваа тема, но како се менува времето така и овие работи се менуваат, во овој момент ми фали:

1. Малку повеќе слободно време за уживање и релаксација, забава и љубов
  2. Малку повеќе елан и енергија за завршување на работите кои се пред мене (факултетот и сл.)
  3. Малку љубов која во моментов ја немам поради горенаведените работи

1. Љубов:pipi:
2. ТРПЕНИЕ:vozbud:
3. Една кола да ми ги скрати маките..:wink:

1.Најбитно да сме живи и здрави јас и моите блиски;
2..Тениско игралиште кое го вети градоначалникот ама никако да го направи;
3.Матурата максимално да ја искарам;:helou:

1. Да се наспијам (долготраен процес, имам многу испуштено)
2. 10 кила на телесна маса :nesum:
3. Личност една (као девојка)

> Не се подредени според важност. :)

Среќа , љубов и пари еххеехе не е мн нели ?:vozbud:

Ако не ти е гајле што ќе кажат или направат другите за тебе (под тоа не мислам на комшиите и непознатите минувачи, туку на блиските), тогаш не си компетентен да судиш на други кои се поалчни по материјалните работи.
Иначе да, мене ме прави среќна кога некој ќе направи нешто добро за мене, ќе ми каже нешто добро и ќе ми мисли добро. Ако е тоа грешно, нека ми е - тоа е.:pipi:
Ме извади од контекст. Јас не судам. Јас само ти кажувам како стојат работите во светот :) Секој се радува кога ќе го пофалат и ќе направат нешто добро за него. Немој да мислиш дека тоа не ме радува мене. Само зборам дека не е тоа нешто без кое неможам и нешто што ми фали. Мислам дека сега се разбравме .)

1. Пари
2. .....
3. ........
хехе..изгледа само пари, па се друго што ми фали ке купам :wink:

1.Татко ми :cry:
2.Нов компјутер
3.Височина

1.Магично стапче
2.Магично стапче
3.Магично стапче

Сум пишувал и претходно на оваа тема, но како се менува времето така и овие работи се менуваат, во овој момент ми фали:

1. Малку повеќе слободно време за уживање и релаксација, забава и љубов
  2. Малку повеќе елан и енергија за завршување на работите кои се пред мене (факултетот и сл.)
  3. Малку љубов која во моментов ја немам поради горенаведените работи
.....

да ме сака смеѓиот дечко со сини очи и гитара, да бидам глумица и дефинитивно да се преселам на поткровјето :)

1. Пари
2. .....
3. ........
хехе..изгледа само пари, па се друго што ми фали ке купам :wink:

Гледај ги работите од другата страна на призмата на животот, што ќе ти се пари,ако немаш здравје?Што ќе ти се пари, ако сама? Не е се во тоа, тие не можат да ја купат вистинската топлина и љубов-ВЕРУВАЈ!

да ме сака смеѓиот дечко со сини очи и гитара, да бидам глумица и дефинитивно да се преселам на поткровјето :)

Гледај ги работите од другата страна на призмата на животот, што ќе ти се пари,ако немаш здравје?Што ќе ти се пари, ако сама? Не е се во тоа, тие не можат да ја купат вистинската топлина и љубов-ВЕРУВАЈ!

Моментално у зивотот само тоа ми фали...се друго си е на свое место ;)

Мир во себе
добар сон
здравје

тие работи ми фалат, се надевам за брзо време нема да ми фалат, друго се си е ок:pipi: ако може да се каже дека е ок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom