Трето полувреме

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
поаматерско глумење од Катерина немам видено
деловите кај што зборуваше шпански и беа КАТАСТРОФА
малку барем да се потрудеше да го усврши изговорот
шпански со скопски дијалект :tapp:
Па не глуми она Шпанка за да збори со Шпански дијалект.

Да збореше со шпански дијалект па ќе се бунеше некој како може Евреинка што живее во Скопје да има перфектен шпански дијалект.И така. :)

поаматерско глумење од Катерина немам видено
деловите кај што зборуваше шпански и беа КАТАСТРОФА
малку барем да се потрудеше да го усврши изговорот
шпански со скопски дијалект :tapp:

Не беше тоа шпански, туку ладино, што е тотално нешто друго. Гледаш, ни шпански не знаеш што е.

не можеш ни да искоментираш ко човек на форумов одма доаѓа некој да ти каже што си знаел што не си знаел

Море сокол пие вода на Вардарот !

goosebumps.jpg

Уф какви беа тие 3 сцени сите подеднакво ме трогнаа

Едни од најдобрите и највпечатливите во цела Македонска кинематографија

До сега најпрофесионално изработен Македонски филм! Сите се согласуваме во едно дека утката е во изборот на главна женска улога се друго е одлично

Ако се продолжи со инвестирање во Македонските филмови ќе има уште многу вакви дури и подобри филмови

За оние што сеуште сакаат да го гледаат Трето Полувреме сеуште го има во Cineplexx во City Mall

Да не знаете некаде да може да се симни филмов? Бидејќи јас сум од Прилеп, а Кино сеуште немаме...

Пред публиката во Гостивар во понеделник ќе биде прикажан “Трето полувреме” на Дарко Митревски

kulturen%20gv.JPG

Само да прашам нешто за да ми биде појасно...
Старава шо го раскажува филмот е уствари Ребека, така? Пошто на почетокот рече: Дојдов за да го најдам татко ми, мислејќи на Шербеџија? Пошто тој беше тој, кој беше против нејзиниот брак со христијанин?

Само да прашам нешто за да ми биде појасно...
Старава шо го раскажува филмот е уствари Ребека, така? Пошто на почетокот рече: Дојдов за да го најдам татко ми, мислејќи на Шербеџија? Пошто тој беше тој, кој беше против нејзиниот брак со христијанин?
Ахам :)

го гледав филмот, онака просечно интересен, аудиото во салата беше лошо едвај се слушаше, имаа добра приказна, али не доволно длабока,сакаа да ја избалансираат за тимот, втора светска војна и љубовта помеѓу коста и ребека, но тоа некако не му успеа. катерина е најаката женска на балканот а можи и пошироко ама за глумење многу слабо, како што донесоа германски актер да го игра шпиц, требаше и шпански глумци да донесат за ребека и за раде,катерина го силува шпанскиот јазик во филмот,најслаба карика беше според мене. другото горе долу добро беше

го гледав филмот, онака просечно интересен, аудиото во салата беше лошо едвај се слушаше, имаа добра приказна, али не доволно длабока,сакаа да ја избалансираат за тимот, втора светска војна и љубовта помеѓу коста и ребека, но тоа некако не му успеа. катерина е најаката женска на балканот а можи и пошироко ама за глумење многу слабо, како што донесоа германски актер да го игра шпиц, требаше и шпански глумци да донесат за ребека и за раде,катерина го силува шпанскиот јазик во филмот,најслаба карика беше според мене. другото горе долу добро беше
Уште еднаш...Тоа не е шпански јазик, ладино е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom