Трети личности од страна

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Колку влијание имаат трети личности во една врска? Си имате убава врска на која и фрлиле око личности од страна, кои зборуваат за вас што ќе им падне на ум, прават се за да ве скараат ... колку им обрнувате внимание на истите и дали воопшто дозволувате тие да ви влијаат негативно на врската?

искрено се трудам на мислењата,ставовите и видувањата на другите да не им обрнувам многу внимание...затоа што колку повеќе слушаш и веруваш толку полошо за самата врска

city напиша:
искрено се трудам на мислењата,ставовите и видувањата на другите да не им обрнувам многу внимание...затоа што колку повеќе слушаш и веруваш толку полошо за самата врска
ABE I JAS SE TRUDAM AM BAS NE MI USPEVA!MOZDA NE SLUSAM KOJZNAE KOLKU ALI SEPAK KOLKU TOLKU SLUSAM!

Nikoash ne treba da im se obrnue vnimanie na osobite sho se trudat da ti nashtetat.Bez razlika na toa koi se.. i shto zborat.Ednostavno.. si praish ko sho ti e tebe arno.. i toa e.

Додека си тинејџер ќе обрнуваш внимание, па ќе се нервираш, и се тоа:icon_lol:
Али кога ќе созрееш ќе сфатиш дека тие луѓе и онака не вредат да се замараш со нив, а едниственото нешто што тие го посакуваат од тебе е вниманието. Не им го давај:icon_lol:

ебати врската, ако надворешен фактор може да ја сјебе..

Доколку нема Љубомора помегу двајцата партнери и има искрена љубов трета лучност не постои

Битно е едно : ”Кој ги слуша?”. По дефиниција тоа се луѓе коишто воопшто не се исполнети во животот и коишто немаат друга работа. Fuck them all!!!

The`bItCh напиша:
Колку влијание имаат трети личности во една врска? Си имате убава врска на која и фрлиле око личности од страна, кои зборуваат за вас што ќе им падне на ум, прават се за да ве скараат ... колку им обрнувате внимание на истите и дали воопшто дозволувате тие да ви влијаат негативно на врската?

Licno ja vise ne ni slusam nit obrnuvam vnimanie za tretite licastozborat i kako zborat za mojata vrska. Toa e moja vrska i niciva druga i toa go stavam na zanenje na site. Ako se zaebam ja, togas keznam deka ja sum toj sto resil da go napravi toj cekor a ne nekoj drug.
Porano stalno mi se meshaa u vrski i dozvoluvav ali toa e vce finish, sto se odnesuva od moja strana. nemozam da zboram dali ke popusti ili kepodpadne pod vlijane na 3ti lica osobata sto e so mene.

Трети лица ми имаат расипано мнооооогу важна врска(со тој што го сакав,и сеуште го сакам).Тоа беше ептен лошо искуство и мн солзи(у пијана состојба).Оттогаш помина бајаги време,и сега знам што правам.Нека пукнат душманите:icon_lol::je:

Секоја врска е заснована на љубов и доверба, ако некој од страна може да ја поколеба таа љубов и разбие довербата, тогаш таа врска не смее да постои и била грешбна во зародиш.
Јас, лично мислам дека ако двајца на вистина се во сериозна и стабилна врска никаков надвореше фактор не може да влијае. Како што реков, љубов и доверба, ако барем едното не е како што треба тогаш е подобро да се прекине таа врска.

секогаш се појавува некоја трета/четврта/петта личност што ќе се обиде да збрља нешто, и доколку успее да влијае било како на врската, тогаш таа врска и не била толку вредна...

Nemozat drugite da zborat kolku sto jas (mozam) i ja sakam Onaa koja ja sakam.
Ne im pridavam ni miligram znacenie...
Eat my dust....

Ми се случило трети лица да ми расипат врска, но не обрнувам многу внимание зошто кога видам дека партнерот верува на другите лица а не мене значи не е за мене. На мене не можат да влијаат туѓите муабети зошто јас директно си прашувам дали е така или не е така, но за жал не сме сите исти, а и секогаш ке си постојат таквите трети лица кои ќе се трудат на секој можен начин да расипат некоја врска дали од љубомора или нешто друго кој ги знае .. а не ме интересира. Ако се нема доверба меѓу партнерите пиши пропало на таа врска .. тоа е измачување а не врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom