Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме нервираат глупостине за Лиде Лиде, навистина не знам што е тука интересно или вредно па пишува за неа.

На Лиде Лиде и дојде преку глава: Венко, ако продужиш да ме игнорираш, ќе си најдам некој од ВМРО
Пред некој ден случајно наидов на нејзин поткаст. Имаше емисија со оној дечкото што држи картони наоколу и имитира некои батиња со далеку поголема харизма од него. Туѓ срам ме јадеше, крајно неписмено и неинтересно интервју.

Пред некој ден случајно наидов на нејзин поткаст. Имаше емисија со оној дечкото што држи картони наоколу и имитира некои батиња со далеку поголема харизма од него. Туѓ срам ме јадеше, крајно неписмено и неинтересно интервју.

Многу креативен тој Бомбакис со картоните, сите фори од твитер што му се превземени

Многу креативен тој Бомбакис со картоните, сите фори од твитер што му се превземени
1-1 Копија на dude with sign на инстаграм, ништо поразлично/уникатно само cringe

Бомбакис ми е колега од една фирма од порано и многу го сакам и почитувам, ама пак емисијата беше пролив. После тоа видов дека ја викнала на емисија и Фросина Фро... Мајкооо... Многу лошо!

Што му е примарно на тој Бомбакис, Youtube? Се согласувам погоре, харизма 0 ич не го бива некако.
Него, не можам да најдам ни со Лиде Лиде ни со Фросина Фро.
Линкови?
1605599891816.png

Чекајте сеа, Лиде Лиде е водител или што се дешава? Овој канал чив е? Збунки.
1605599992040.png

Музика,монтажа и шпица Александар Ристовски-Принц

omg Принц what have you gotten yourself into??

Многу ме нервираат глупостине за Лиде Лиде, навистина не знам што е тука интересно или вредно па пишува за неа.

На Лиде Лиде и дојде преку глава: Венко, ако продужиш да ме игнорираш, ќе си најдам некој од ВМРО

Престанав да читам после Лиде е симпатичен лик.
Автоматски споено мислење:

Престанав да читам после Лиде е симпатичен лик.

Што му е примарно на тој Бомбакис, Youtube? Се согласувам погоре, харизма 0 ич не го бива некако.
Него, не можам да најдам ни со Лиде Лиде ни со Фросина Фро.
Линкови?
Прегледај го приврзокот 274987

Чекајте сеа, Лиде Лиде е водител или што се дешава? Овој канал чив е? Збунки.
Прегледај го приврзокот 274988

Музика,монтажа и шпица Александар Ристовски-Принц

omg Принц what have you gotten yourself into??

Аи аи аи, ужасно. На иста бранова должина се изгледа двеве, тегнење на зборови и неартикулиран тек на мисли, анксиозност ме фати од видеово.

Аи аи аи, ужасно. На иста бранова должина се изгледа двеве, тегнење на зборови и неартикулиран тек на мисли, анксиозност ме фати од видеово.
Страшно е, јас не можев да изгледам повеќе од една минута.

Nobody:

Fyromian clickbait:

ice_screenshot_20201122-210347.jpg

...ова во контекс дека не треба да се земе здраво за готово што се чита на Нет посебно вака кога има споделување на статуси околу здравјето и медицински совети,
и неправилното пишување посебно што се работи за македонска енциклопедија Википедија иако е „слободна енциклопедија“ можни се несакани ситуации на погрешно учење од страна на средношколци и студенти кога побаруваат информации,
како прво ....„деминирализација“ не постои како збор туку може да биде од минерал- минерализација - деминерализација,

како второ ...погрешно е толкувањето дека Витамин Д врши одземање на минералите од коските (деминерализација) туку напротив Витамин Д ги внесува минералите во коска посебно при случаеви кога ги нема во коските како што се болестите рахитис или кога доаѓа деминерализација на коските при недостиг на Витамин Д т.е. при остеопороза ,

ice_screenshot_20201122-205113.jpg

... и понатака прогресивно се пренесува погрешната информација преку портали по социјални мрежи без некој да примети и поправи, барем да се прочита пишаниот статус за кој можеби се зема плата!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom