- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некој ден случајно наидов на нејзин поткаст. Имаше емисија со оној дечкото што држи картони наоколу и имитира некои батиња со далеку поголема харизма од него. Туѓ срам ме јадеше, крајно неписмено и неинтересно интервју.Многу ме нервираат глупостине за Лиде Лиде, навистина не знам што е тука интересно или вредно па пишува за неа.
На Лиде Лиде и дојде преку глава: Венко, ако продужиш да ме игнорираш, ќе си најдам некој од ВМРО
Пред некој ден случајно наидов на нејзин поткаст. Имаше емисија со оној дечкото што држи картони наоколу и имитира некои батиња со далеку поголема харизма од него. Туѓ срам ме јадеше, крајно неписмено и неинтересно интервју.
1-1 Копија на dude with sign на инстаграм, ништо поразлично/уникатно само cringeМногу креативен тој Бомбакис со картоните, сите фори од твитер што му се превземени
Многу ме нервираат глупостине за Лиде Лиде, навистина не знам што е тука интересно или вредно па пишува за неа.
На Лиде Лиде и дојде преку глава: Венко, ако продужиш да ме игнорираш, ќе си најдам некој од ВМРО
Многу ме нервираат глупостине за Лиде Лиде, навистина не знам што е тука интересно или вредно па пишува за неа.
Што му е примарно на тој Бомбакис, Youtube? Се согласувам погоре, харизма 0 ич не го бива некако.
Него, не можам да најдам ни со Лиде Лиде ни со Фросина Фро.
Линкови?
Прегледај го приврзокот 274987
Чекајте сеа, Лиде Лиде е водител или што се дешава? Овој канал чив е? Збунки.
Прегледај го приврзокот 274988
Музика,монтажа и шпица Александар Ристовски-Принц
omg Принц what have you gotten yourself into??
Страшно е, јас не можев да изгледам повеќе од една минута.
Аи аи аи, ужасно. На иста бранова должина се изгледа двеве, тегнење на зборови и неартикулиран тек на мисли, анксиозност ме фати од видеово.