Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или кога ќе кажат „Населба Јане Сандански“...Да, моја грешка. Октиси, мислев на Отишани, веднаш се до граница. Енивеј, како што ги грешат написите за Бутел и Север така и овие селава.
Добро де, пред еден месец кога го примиле имало 2 недели
Што те буни?
Што те буни?
Решиле да објават статија за најмладиот пациент со Ковид. Прашале и добиле одговор дека тоа било 2 неделно бебе, примено пред 1 месец. Така и пишале. Не дека имам некаква намера да го оправдам текстот и знам дека на прв поглед изгледа нелогично, ама добро е да се размисли пред да се тера сеир![]()
...кога го видов исечокот додуше „не ми се кењаше“Што те буни?
Решиле да објават статија за најмладиот пациент со Ковид. Прашале и добиле одговор дека тоа било 2 неделно бебе, примено пред 1 месец. Така и пишале. Не дека имам некаква намера да го оправдам текстот и знам дека на прв поглед изгледа нелогично, ама добро е да се размисли пред да се тера сеир![]()
Добро де, пред еден месец кога го примиле имало 2 недели![]()
... добро де, ај како ќе го разбереме ова, читајќи го само коментарот без претпоставки „сакал да каже“, „мислел да каже“...оти ако мислел морал да цитира, наводници да применува интерпункциски знаци, било што... ете утре овој член на форумов, може да биде новинар на пример во јавен медиум, ако напише вака што би можеле ние читателите да разбереме?Makedonskiot jazik e bugarski dijalekt.Ako preveduvas na bugarin na angliski samo ce go iznerviras.