Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А вчера накај 12 сабајле јас баш ја следев ситуацијава блиску и ништо ама баш ништо не се знаеше освен гласини дека Виетнамската Морнарица пронашла делови од некој авион.....пуштам случајно канал 5 во позадина вести идат и оваа вика " Се урна малезиски авион ниту еден преживеан " .....![]()
И така...Целава приказна е жими мајка, ама СЕ ОБРАЌА?
Пензионери се степаа кој прв да се качи во автобус
Двајца повозрасни граѓани утрово физички се пресметаа во автобусот со број 24, кој се обраќа од Тафталиџе кон Кисела Вода. Новинарката на Радио МОФ, која случајно се затекна во автобусот, сведочеше на тепачка помеѓу пензионерите, кои со боксови се пресметаа заради тоа што едниот го подбутнал другиот, во намера да влезе прв во автобусот - јави радио Моф.
in![]()
Тепачката се случи на автобуската станица кај Зелено пазарче и во неа се замешаа и неколку помлади момчиња, кои ги разделија пензионерите и им се заканија да се смират, за да не се вклучат и тие во тепачката.
Малку поинаков 8-ми март за Сара Николовска
Пролив ме фати.
Да упатиме еден апел до Сител такви грозоморни слики да ги ставаат у спојлер.http://www.sitel.com.mk/mk/foto-boki-13-siluvan
Познатиот шоумен Бојан Јовановски познат како Боки 13 бил силуван, се борел, па потоа се предал.
Но сето ова е само негов кошмар кој го доживеал ноќеска, а утринава штом се разбуди го сподели на неговиот Фејсбук профил.
![]()
Да упатиме еден апел до Сител такви грозоморни слики да ги ставаат у спојлер.
оваа има 18 години?!?! и ја па со цел памет кликнав да видам![]()