- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.211
Дарко Лешоски ако е најпосакуваниот ерген не сакам да знам како изгледа најнепосакуваниот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дарко Лешоски ако е најпосакуваниот ерген не сакам да знам како изгледа најнепосакуваниот.
Не зезај, на Вучиќ му се смее пола Македонија типот си фура гајле нема не се замара, на овој ќе му пишеш критика некоја на Твитер ќе ти врати „шо мајка ти?“ нешто и ќе плаче по цел ден кај другарчињата од оффнет. И оффнет се исти, затоа станаа срање сајт.
Жена му место него се буни.Не зезај, на Вучиќ му се смее пола Македонија типот си фура гајле нема не се замара
Оф нет никако не се лош сајт. Во споредба со останатите Оф нет се класа.. И оффнет се исти, затоа станаа срање сајт.
Оф нет никако не се лош сајт. Во споредба со останатите Оф нет се класа.
Дарко Лешоски ако е најпосакуваниот ерген не сакам да знам како изгледа најнепосакуваниот. И нека не прави веќе вакви глупости на ФБ на некого срцето ќе му излета, се шокирав сабајле на работа колегава шеќер и вода ми носеше.
А дали виде кој е другиот најпосакуван ерген? Мартин Трпчевски.
Кога прочитав мислев дека сум поминала низ некаков временски портал и сум се вратила некаде во 1999 или 2000 година кога дотичниот беше актуелен (патем кажано нешто слично ми се случи и коа пред некој месец на некоја од батал телевизииве начекав реприза од "Дом и дизајн" со Искра Трпева како гостин).
А дали виде кој е другиот најпосакуван ерген? Мартин Трпчевски.
Кога прочитав мислев дека сум поминала низ некаков временски портал и сум се вратила некаде во 1999 или 2000 година кога дотичниот беше актуелен (патем кажано нешто слично ми се случи и коа пред некој месец на некоја од батал телевизииве начекав реприза од "Дом и дизајн" со Искра Трпева како гостин).
Грешка си, кај него во емисија се јавуваат само возбудени сограѓанки[DOUBLEPOST=1396458536][/DOUBLEPOST]
Колку што знам му пиша еден дечко на Трендо да ги скрие тоа колумните на "типците", затоа што го грделе сајтотИ мене ми се гнасни Трендо, Лешоски, Бетмен Серит и останатите, ама на Оф-нет може да се најдат сто пати поинтересни ствари за читање отколку на другиве сајтови (овде не мислам на колумните на Бетмен и тој попот).
пиша дека офнет е топ само дека тие од бавчата се тапа и му се сипаа ко хорда неандерталци. Circlejerk идиоти, никаква критика не се прифаќа, одма те пцујат ко демек ќе се навредиш.Грешка си, кај него во емисија се јавуваат само возбудени сограѓанки[DOUBLEPOST=1396458536][/DOUBLEPOST]
Колку што знам му пиша еден дечко на Трендо да ги скрие тоа колумните на "типците", затоа што го грделе сајтот
Ги читав нивните одговори, кои беа на високо ниво, демек ние сме начитани бафчаџии, а одговорите беа во стилот haters gonna hate. Сепак за тие што не сакаат да ги гледаат има AdBlocker и ќе ги означат бафчите како реклама и чао. Не дека не треба да има такви бафчи, ама барем начинот на изразување и пишување да е заинтригирачки, а не досаденпиша дека офнет е топ само дека тие од бавчата се тапа и му се сипаа ко хорда неандерталци. Circlejerk идиоти, никаква критика не се прифаќа, одма те пцујат ко демек ќе се навредиш.
али сами сме си криви, ние вакви продадени души направивме славни. Во нормално општество Лешо и слични нему у Мекдоналдс ќе работат.