Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ПРСТИТЕ ГОВОРАТ ЗА ДОЛЖИНАТА НА ПЕНИСОТ (by PENISir)

Најновото истражување (кое истражување?!?!?) за сексот содржеше дел за големината на пенисот. Должината на прстите зборува за должината на пенисот! (СТВАРНО!?!?)

maz-erogeni3-500.jpg

Испружете ја раката! (ОМГ сегаа!) Дали показалецот и домалиот прст ви се различна големина? (ДАА) Честитаме, имате подолг пенис од мажите на кои овие два прсти им се иста големина.
Помалата разлика меѓу вториот и четвртиот прст е поврзана со големината на пенисот, која најчесто е во просекот, тврдат истражувачите.
:facepalm: а извор нешто од „научниците“ или линк од истражувањето или слабо? ....

:facepalm: а извор нешто од „научниците“ или линк од истражувањето или слабо? ....

Кур.ир-ов ми создава невиден нагон за повраќање. Толку бедно и понижувачко новинарство нема во целиот Космос. :tapp:

Јас гордо веќе 4 години 99.9% од времето не гледам телевизија :pipi:
Сериите немаа никаква врска туку едноставно не ја гледав поентата некој друг да ми одредува што кога да гледам кога си имам интернет тоест вести филмови реклами забава документарци и многу други работи се на едно место со големата предност што јас гледам што сакам кога сакам и како сакам....фак ју тиви

This.

незнам
незнам
незнам
незнам
незнам
НЕЗНАМ

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

I see неписмени луѓе. I see неписмени луѓе everywhere.
Zemav go procitav cel del, glej go ova:

Но сестрите на мојот татко се трудеа да ја почуствуваме немаштијата, па сепак може да кажам дека на некој начин имав убаво детство

:)))))

Александра Наковска се слика по бикини, Станија ја фатиле гола на јахта, Бред Пит не планира венчавка, Џоли ја нарекла Џенифер кучка, Џастин Бибер и женска му се скарале................ме заболе за животов на овие познативе мене, од кои најголем дел се ,,познати" и се глупираат на секој чекор обидувајќи се да создадат нова скала на глупост на пример од еден до Наковска, од еден до Станија и така натаму

Ги мразам отровите од Станија, Џастин, Селена, Ким........трујат со овие како да ни се опсесија...абере луѓе КУР МЕ БОЛИ СО КОЈ СЕ ЕБЕЛА КИМ, Педерчето Џастин дали се скарал и дали газот на Станија бил подобар од на Коко........ви ебам дегените, можете 300000други работи интересни да напишете, се зафаќате со најниските глупости....резил :/

И да ќе заборавев, КУР ме боли дали Боки ке менвал пол...ако сака нека си ја смени и парцелата, едноставно никој не го интересира.
--- надополнето: 15 септември 2012 во 19:48 ---

Да и го набутам на оваа чантата....:drk:

Сораја го лајкна Plus24.mk :eek:
1soraja-puls.jpg

Досега известивме повеќе пати за атрактивната балканска старлета Сораја на нашиот портал. Ние во редакцијата сметаме дека таа е можеби и број 1 помеѓу големата и силна конкуренција. Затоа и ја објавуваме почесто. Знаеме дека македонската публика сака да знае повеќе за неа...
Меѓутоа вечерва за сите вас имаме ексклузивна вест. Имено СОРАЈА го ЛАЈКНА и го следи нашиот портал ПУЛС24.МК
Веруваме дека сме први и привилегирани во Македонија...
Повеле скрин шот од лајкот на Сораја.
Не ни останува ништо друго освен да се заблагодариме на Сораја и да ја поканиме да го чита почесто ПУЛС24.МК

Ова мислам дека долго време ќе го држи врвот за прилог во рубрика „Да се биде на дното“.

Бегаме од телевизии поради предозирање со турски серии и политика...бегаме на интернет и налетвиме на вакви ѓубреџиски активности.:гомце:Сораја:гомце: , :гомце:Станија:гомце: , :гомце: Седнија:гомце: ...

На роденденската забава ја пречека разголен стриптизер!

ТВ водителката Хелена Роза остана без текст кога нејзиниот пријател Зоки Фаци ја изненади со стриптизер на прославата на нејзиниот 35-ти роденден. Стриптизерот Борче и одигра секси танц на водителката која не можеше да го сокрие изненадувањето. Хелена Роза го прослави роденденот во едно кафуле во Старата скопска чаршија само во присуство на најблиските пријатели и членови на семејството.
Водителката Хелена Роза (34) ја открива тајната на цврстината на нејзините гради. Вели дека секоја жена по триесеттата година треба барем три пати неделно да практикува утринска масажа од 10 минути...
Тајната за цврсти гради и масажата научена од бабата на Хелена можете да ги најдете во денешното печатено издание на ВЕСТ.
:facepalm:

Бојкотирајте ги сите овие гоВна од сајтови и "медиуми" што никнаа како габи во последно време...целта им е гледаност и со секој клик им го пружате тоа задоволство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom