Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Naslov :
ФОТО: Вистинско лудило - вака Тамара Тодевска ја прослави моминската вечер

Text:

Нашата пејачка Тамара Тодевска помина луд и незаборавен викенд во Грција.

http://daily.mk/stav/vistinsko-ludilo-vaka-tamara-todevska-proslavi-mominskata

Ednostavno vrv! Prvin naslovot..Otvras textot cel vozbuden da citas...taman da otvoris toa smokite zavrsil...posto 3oddlenecot so ja spremal vesta bil u skolo sabjle...!

PS: Naredna vest Tamara so kola si dojde od odmorot vo grcija i platila patarina bidejki ne ja prepoznale vrabotenite na naplatnata rampa!

:цицки::pusigo::pistoldz::kuracc:
orbis.jpg
СВР Битолa поднесе кривични пријави против три лица од Битола и едно лице од Демир Хисар за разбојништво и разбојничка кражба.

На 12 јуни, О.Ф.(23) од Демир Хисар по предходно договорен состанок со оштетената да се најдат во хотел во Битола и платил одредена сума пари за добивање на сексуални услуги, но во еден момент кога оштетената сакала да замине од хотелската соба, пријавениот физички ја нападнал и успеал да и ја одземе чантата во која имало околу 10.000 денари, по што го напуштил местото на настанот.

Во вториот случај тројцата пријавени на возраст од 18-24 години сите од Битола, на 14 јуни извршиле разбојничка кражба во куќа во Битола, при што го скршиле цилиндарот од портата од дворот на куќата, но не успеале да ја отворат, па се префрлиле преку оградата, влегле во дворот и со употреба на физичка сила го откорнале едното крило од влезната врата, влегле внатре, но не одзеле ништо.

А тој да ти праел операција на нога ( немам инфо точно која :D ) поради запушени крвни садови... (ова ми е од прва рука)...
А не дека провериле од што се оперирал. Под дифолт ако одиш во ПЗУ Филип Втори сигурно си за операција на срце...

1JHF7Ez.png

B0mMCFI.png

И "демант" ...
spJIk4V.png

Дал да плачам или да се смеам ...
ПОВТОРНО НА ОПЕРАЦИЈА БЕ!!! :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ај додека да ја погодат дијагнозата, може уште 5 пати ќе го оперираат шителашиве...

Последно уредено:
Бедотии, струјата поефтинила за ебани 0.33 % откако со години рипаше по 5-10% и курвите медумски ја пумпаат веста мислиш напола цената дошла, бомбастични наслови, ударни вести. Гомнари!

Лелеле циркузи,овај пак со спрејот :pos:
1547.jpg

Наслов:

ВЛАДАТА НА УНГАРИЈА НА МЛАДИТЕ ИМ ПЛАЌА АВИОНСКИ КАРТИ ЗА ДА СЕ ВРАТАТ ДОМА

Текст:

Имено, владата на Холандија одлучила финансиски да го стимулира враќањето на младите во земјата. Сите оние кои поради студирање или работа ја напуштиле Холандија, а сакаат да се вратат, им нудат бесплатни авионски карти и 100.000 форинти (околу 320 евра) месечно во период од година дена. Износот на месечен надоместок е доволен за изнајмување на еднособен стан во Будимпешта и некои пмали трошоци.

Владата се надева дека на овој начин ќе ги поттикне младите и талентирани работници да се вратат во Унгарија.

http://www.fakulteti.mk/news/15-07-...akja_avionski_karti_za_da_se_vratat_doma.aspx

:свиркам::свиркам::свиркам::нинџ::гик:

- прво ќе се изненадите, а потоа ќе се шокирате
- урнебесно фото: што таму ѕирка
- урнебесно фото: (рандом фото, миниум 5 х на ден, ист портал, урнебес до урнебес)
- се сеќавате на детето од филмот "тарзан го брани бит-пазар"? еве како изгледа после 20 години. нема да верувате. ќе се шокирте
- не ја покани на свадба, ќе се изненадите што се случи потоа
- швајни и ана уживаат на мајорка (фото: ана јаде сладолед)
- на бекам му исткоа очите кога ја виде девојката на новак јелена
- камерите го забележаа бекам како остана подзинат кога ја виде јелена
- се омажи сестрата на позната ѕвезда од тв шоу
- "се стресе интернетот", "инстаграм гори".
- северина, синот на кеба, и кеба.
- категорија вести од светот: чачак, краљево, јагодина, крагујевац, крушевац.

ДНО.

секоја вест е скандал, неверојатно, екслузивно, шокантно.
последна вистински шокантна вест за мене беше 9/11, ама зошто исто шокантно да не може да биде и бикинито на кардашијан.

порталите се сведоа на пренесување слики од инстаграм, по можност голотија (исклучиво, де)

инаку еве еден убав пример до каде оди бедата.

вест 1. Објавено: 09.07.2015 - 10:12
Не старее - Мег Рајан еднакво симпатична како пред 15 години
http://zazabava.com/ne-staree-meg-rajan-podednakvo-simpatichna-kako-pred-15-godini

вест 2. Објавено: 10.07.2015 - 14:43 (утредента)
Беше секс бомба, а денес е толку грда што нема да ја познаете
http://zazabava.com/beshe-seks-bomba-denes-e-grda-do-neprepoznatlivost-foto

очигледно си имаме работа или со зомбија или со ботови. затоа и вестите ни се такви.

У последно време ми се гади од рекламите по порталите. Особено оние што имаат видео кое неможеш да го заќутиш , и тие бедните реклами на т-мобиле или на некој цитроен од 9К евра кои се отвараат низ цела страна , и без разлика колку пати кликнеш на Х не се затвараат.

Најновото ... Do you want to see fast? I'll show you fast. ... И некој црнец трча шпринт. :facepalm: .. А шо рекламираат појма немам , одма бегам од сајтот оти иритира страшно на секои 20 секунди.

У последно време ми се гади од рекламите по порталите. Особено оние што имаат видео кое неможеш да го заќутиш , и тие бедните реклами на т-мобиле или на некој цитроен од 9К евра кои се отвараат низ цела страна , и без разлика колку пати кликнеш на Х не се затвараат.

Најновото ... Do you want to see fast? I'll show you fast. ... И некој црнец трча шпринт. :facepalm: .. А шо рекламираат појма немам , одма бегам од сајтот оти иритира страшно на секои 20 секунди.
Adblock ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom