E сега се те разбрав.
Јас знам дека едно време тоа Рубин Кармин во некој градови имало златари.
Рубин Кармин ти е златара уште од комунизмот, а така е и сега ништо се нема сменето. У ГТЦ на прв спрат се наоѓа дуќанот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E сега се те разбрав.
Јас знам дека едно време тоа Рубин Кармин во некој градови имало златари.
Трговачки.Koj Putnik?
Знам дека е златара. Сепак мислам дека постоеле повеќе Рубин Кармин златари низ Скопје и некој градови низ Македонија ама не сум сигурен.Рубин Кармин ти е златара уште од комунизмот, а така е и сега ништо се нема сменето. У ГТЦ на прв спрат се наоѓа дуќанот
Bullseye![]()
Ех, луѓето пишуваа коронавирусот наместо корона вирусот хахаЗашто конгоанско-кримската треска сите ја пишуваат како конго-кримска треска? И тоа со голема буква. Имиња на болести се пишуваат со голема буква? Не би рекол.
еве пример
![]()
МЗ: Вработен на Инфективна позитивен на конго-кримска хеморагична треска и хоспитализиран
По потврдување на случај на Конго-кримска хеморагична треска кај жена на 27 годишна возраст, еден од вработените на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби (КИБФС), кој беше идентификуван како контакт со среден ризик, на деветиот ден од надзорот пројави симптоми, и согласно добиените...a1on.mk
плус, тука во насловот е со мала, во текстот со голема