Natan 3.0
Bitch Божји
- Член од
- 17 февруари 2019
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 5.065
Порталите кои ти ги спомнуваш, барем се доблесни да си признаат. Не е тоа некое витештво, туку ете, си кажуваат. Ги знаеме и јас и ти кои се такви и не ги отвараме (јас барем не ги отварам).
Од офф најчесто ми праќаат линкови пријатели и го отварам, го читам се' до оној момент кога приметувам дека суптилно се сервира ѓубре. Последниве 3-4 години не е ни суптилно, туку примитивно, апла. Суптилно беше кога му беше неговата политичка опција на власт.
Своевремено, линковите што му биле интересни, а не стигнал да ги преведе ги имаше од левата страна во еден sidebar (да го наречам), а сега у нив налетуваш и на линкови од плусинфо од типот „Тебе ќе те прашаме“, а на линкот муртинецот нешто кажуе.
Ако тоа не ви смета со анон, неам јас проблем - мене ми е „Тренд од кој ми се кења“.
Автоматски споено мислење:
Овој момент сум го заборавил, ама апсолутно ДА.
Мада тоа е веќе во друга сфера. Тука го хејтаме политичкиот активизам. Отсуството на харизма и ораторство беше евидентно, нормално за тој што може да примети.
@Anon Ќе приредам огномет кога ќе заземеш став по согледување, анализа-синтеза, отколку по лични препирки со форумски членови......и да, отприлика никогаш ќе се деси тоа.
И моментот што од под негова закрила се изнедрија онакви интелектуални гиганти од калибарот на агитаторот и потпалувач на народот и поетот во (вечно) неуспешен обид, укажуваат на неговата неспорна големина, објектнивност и менторство. Ако такви ни го обликуваат мислењето како народ, реално тешко нам.