Треба ли навивачите на ПАОК да изедат ќотек?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со бакнување рампа заебанција е некоја или некои луѓе навистина бакнувале рампа за да влезат во Грција ?
Па не сваќај се буквално, мислата ми беше дека многу наши граѓани се враќани на грчка граница назад, не дека иделе до рампата и ја бацувале буквално, па потоа ги пуштале во Грција. :)

Значи тие ПАОК се најголеми цигани што постојат, избркани се од Истамбул, и преселени се во Солун.
Стадионот на кој игра турски Бешикташ, порано бил на ПАОК. А србинот е најголемо дволично куче што постои на балканов, а тие пак во македонија што живеат што им завршуваат презимињата на ИЌ и што ми се прават срби се најголеми продадени души на овие простори луѓе верувајте, кога играа Македонија - Србија на градски во парк, многу фаци што ги знам од скопје беа облечени во српски дресови, ги гледам и си викам боже господе колку продадени души има на ИЌ, само да знаете дека истите тие луѓе може да отидат и да навиваат заедно со србите и грците, а тука на форумов ми се прават патриоти ;)
Само да додадам нешто да знае народот, тие што завршуваат на ИЌ а што живеат во МК, не се срби по потекло туку се посрбени за време на Вардарска бановина и додадена им е наставката ИЌ.

Само да додадам нешто да знае народот, тие што завршуваат на ИЌ а што живеат во МК, не се срби по потекло туку се посрбени за време на Вардарска бановина и додадена им е наставката ИЌ.
Тие се со поиспрани мозоци и од бугарофилите.

Набавив петарди, боксирачи, метални шипки и палки. А и солзавец ако притреба. Кога ќе се чекаме утре и каде? Ја предлагам да се чекаме кај воена болница и таму да им направиме заседа на клетите Грци. Ќе пуштиме некој згоден момак како мамка да се залажат и оп - ќе ги нападнеме.

:vozbud:

Значи тие ПАОК се најголеми цигани што постојат, избркани се од Истамбул, и преселени се во Солун.
Стадионот на кој игра турски Бешикташ, порано бил на ПАОК. А србинот е најголемо дволично куче што постои на балканов, а тие пак во македонија што живеат што им завршуваат презимињата на ИЌ и што ми се прават срби се најголеми продадени души на овие простори луѓе верувајте, кога играа Македонија - Србија на градски во парк, многу фаци што ги знам од скопје беа облечени во српски дресови, ги гледам и си викам боже господе колку продадени души има на ИЌ, само да знаете дека истите тие луѓе може да отидат и да навиваат заедно со србите и грците, а тука на форумов ми се прават патриоти ;)

Иам другар црногорец што завршува на ИЌ. И тој е таков? Ептен ти е небулозен муабетов.

Абе ајде, ти го знаеш моето потекло подобро од мене... :tapp:

Моето презиме завршува на -ИЌ па ич не ги сакам србите. Не генерализирајте. Има луѓе кои презимето го добиле меѓу двете светски војни( Нели тогаш не се признавале влашки или слични презимиња) и има луѓе на кои презимето им е наследено од српски предци. Ама и тоа не значи дека ја сакаат Србија повеќе од Македонија.
Познавам многу изгорени за Партизан навивачи со традиционални македонски презимиња.;)

Партизан да ми го јаде патлакот , тоа шупчето џамче им го направија !

Абе ајде, ти го знаеш моето потекло подобро од мене... :tapp:
прашај се самиот кај си роден, кај се школуваш и каде татко ти оди на пазар со мајка ти за да ти купат за јадење.
--- надополнето: 17 март 2013 во 17:09 ---
Bash kako gejskive idioti na evzoni koga izlegoa- treba isto da im se napravi na ciganive

Позлобни луѓе од егејци нема, овие ке ти кажам дека не се грци, туку егејци се. Одма по знамињата познавам, затоа што најголеми нацисти и фашисти се егејците, златна зора се пола егејци, во грчки парламент само егејците јадат гом*а против Македонија.

За жал во право си.Во Грција Македонците се прават поголеми Грци од Грците.

прашај се самиот кај си роден, кај се школуваш и каде татко ти оди на пазар со мајка ти за да ти купат за јадење.

Знам многу добро каде сум роден, каде сум пораснал и каде живеам. Ама исто така знам и татко ми каде е роден. Така да не можеш да ми кажуваш дека немам српско потекло и дека моето фамилијарно презиме добило наставка -иќ за време на Краљевина Југославија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom