Трчање преку препреки или freestyle running

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно е ова... али во Македонија има некој вака шо трча, скока...? Слабо

Тие клипови што ги ставил Гемиџија се мои...кој сака нека ме контактира ќе направиме нешто...

Ајде тие што се заинтересирани или веќе се занимаваат со тоа да се договориме да се најдеме негде, например на кеј поред вардар другава недела на кого му одговара или не му одговара нека пише на оваа тема или на ПП.

inace za ovoj sport treba dosta muda poso se raboti za golema visina....a vo makedonija nikogas nemalo emisii na televizija..poso ne se znae deka postoi koj saka da proba so ova moze da se obrati kaj mene poso 3-4 godini se zanimavam so ova a i u sklop na ova vezbam gimnastika veke 13godini i 7godini uspesen prvak :D taka da ako ima zainteresirani moze da se dogovorime ke mu dadam msn i koga ke vezbame ...da vi kazam

бушав ова што го правите е ептеМ аматерско бе. не заебавај ја ке го напраам колутот напред. Немој да вртиш шеми као клипче од европски стандарди пошо од ова што видов нема ни П од паркур. пис

Ја реков дека тоа е снимано пред 2 години и дека е аматерско...од тогаш до сега сум многу усовршен...

епа ако е така тоаш договори се со змија и стајте се ти и кој сакаш против негова екипа(иако мислам дека не сте дораснати(да не бидам погрешно сфатен))

Немам екипа,работам сам......ја не сум гимнастичар или слично...

pa jas bev na vremeto gimnasticar...sega sum samo sudija....a inace jas sum ednistven od mojot team so vezbal gimnastika a site znaeme da pravime salta i slicno bidejki imaat dobar trener i iskusen kako sto sum jas :D

Иии јас да не бидам погрешно сватен али не е Паркур туку Паркор ... :tapp:

По ѕид може во секој момент, посебно на коше. Во 8-мо одд го допирав таванот на училницата 3,5 м висок. (за тие од струмица, во никола вапцаров).

Ама ова е Македонија, глуп народ и за се што праваш а они што не го прават ке те сметат за чуден/луд...

Касно е да се обидам вакво нешто пак? Има некаде каде "тренират" за вакви работи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom