Трчање или возење ролери по кеј

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Ко ќе немат шо да прам,а времево е убо и топло возам ролери покрај езеро негде.
Еднаш дури и во филм бев влезена на ноќно возење бев :pos:Дефинитивно ролери:)

Немам ролери, така да free ranning:pehar:

Значи не можам да ги сфатам лугево.. земале со деца -бебиња во колички и идат на сред патека..Како може да не размислуваат,тоа не ми е јасно.Ај да нема каде,ама горе има пешачка патека па таму можат и да пешачат и да гураат колички со деца .. :toe:

Значи не можам да ги сфатам лугево.. земале со деца -бебиња во колички и идат на сред патека..Како може да не размислуваат,тоа не ми е јасно.Ај да нема каде,ама горе има пешачка патека па таму можат и да пешачат и да гураат колички со деца .. :toe:

Да се надоврзам, Трчачи трчаат по патека кога имаат x2 простор за трчање на тревата од страна, 2 годишни деца ги учат да возат ролери на сред стаза каде што се вози најбрзо, копуци и идиоти, аграри со мотори на стаза :angry3:. Ебате беља се нема ни малку свест, па изгинете послем што да ви правам, пред некој ден ќе закачев едно дете на стаза мајкаму го пуштила да си трчка, ја улетан и среќа беше малецко па кроз нозе го поминав, ми се стресе душава, и послем оди вози "безгрижно" на дотичната стаза тибам народ неписмен.

najveke vozam roleri osobeno letno vreme ne sum slezena od niv, kade i da idam na niv sum :D

стално трчам и возам велосипед покрај кеј:smir:

Трчање е подобро, барем си сигурен дека нема да се здрви во тебе.

ај еден офтопик, неможеме да се докажеме со еден другар за тоа колку е долг кејот од Александар Палас до кај жабарот, па ако има некој таква информација и знае нека пише:smir:

Само што се вратив од кеј со ролерките...
да ви кажам право сум изгубила кондиција нешо...коленава неда ме болат и плус нешо спора сум...ахх..мука ми е...ќе идам да се туширам сеа...

П.С. Аква кај е тој жабар? :) Иначе знам од плоштад (кај шо почиња таму кај тоа чешмичката сите кај шо се одмараат) до Палас е 3км. И од Палас до крај е уште 3км.

Вчера сум истрчал од Железничка до Влае црвената патека до крај, и назад. Денес пак, само не толку многу. Да не знае некој колку е долго? :)

ај еден офтопик, неможеме да се докажеме со еден другар за тоа колку е долг кејот од Александар Палас до кај жабарот, па ако има некој таква информација и знае нека пише:smir:

Palas - Zabar - 2.7km ili 3km (ne ma fakjan za zbor) (pijana tma)

денес вкупно 40км со точак, од кои само 10тина по кеј...друго се по партизанска...хехехе

практикувам и возење точак и трњаче...:vozbud:

Преферирам трчање не сум по ролерите...

Пофемси е да возиш ролера,али кога се нема мора да се трчка:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom