Travian

• Креатор на темата Креатор на темата Master4e
  • Време на започнување Време на започнување
Igram podolgo vreme na travian.com serverite, koi sto se mnogu poteski od bosanskive.Imam accounti na s1 i s5

Игра некој на српскиот Speed x3 сервер?
Јас сум таму Addictusmkd, село Куманово(68 | 76)

jas igram podogolgo vreme na travian.com s3 i sum vo top 500 igraci grom moze da proverete

Jas igram na travian.ba i sum na server 1, aj nekoj sto e tamu neka mi kaze vo koj sojuz da vlezam za da me zastituvaat

Сакате да се собереме сите кајганџии, да започнеме на еден сервер(во исто време со почнување на сервер)...
Имаме големи шанси да победиме доколку се собереме повеќе искусни играчи...

Сакате да се собереме сите кајганџии, да започнеме на еден сервер(во исто време со почнување на сервер)...
Имаме големи шанси да победиме доколку се собереме повеќе искусни играчи...
не ти е лоша идеата ај на сервер 10 да играме сите ја сум на сервер 10 играва е закон,лом жива зараза да направиме некоја алијанса :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

НА 18 ДЕКЕМВРИ СЕ ОТВАРА НОВ СЕРВЕР 8-ТА ПА КОЈ Е РАСПОЛОЖЕН ДА ИГРА НЕКА ПИШЕ ЈА ОБАВЕЗНО ЌЕ ГО ИГРАМ,ПА КЕ ПРАИМЕ АЛИЈАНСА ,КЕ СЕ ЗАЕБАВАМЕ И ТО Е ТО........:salut:

Играм на сервер 3, прилично сум нов и ако мојт некој да ми помогните, некој нубови ме напаѓет и не можам да се разградам убо, 5-6 војници би биле доволни пошо и тие шо ме напаѓет се слаби...

јас играм на српските сервери моментално на 4ката .. при крај е серверов... иначе искусен играч сум..ја играМ 2-3 години од прилика

luge vcera ja otvoriv temava i mi se dopadna igrava pocnav da igram na server 1 so gali selo makedonija ama sum 2 lvl i sum slab moze nekoja pomos i gi pominav site pocetnicki zadaci od mentorot no sepak sum slab ako ima nekoj so igra srv 1 da mi pomogne malku :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom