Travel Pussy

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
So stana so starite dobri pliseni mecinja ??:pipi:

Хех какви глупости нема да направат за пари...:tapp:

гаранција даваат ориџинал минџа... и онака од секад сум сакал да спенкнам Чајниз пуси :icon_lol:

Ех гаранција. Ако си исфрустриран, полн со негативна енергија и рокаш со 100 на саат обавезно ќе пукне.

После држ си куро...

Ех гаранција. Ако си исфрустриран, полн со негативна енергија и рокаш со 100 на саат обавезно ќе пукне.

После држ си куро...

без заебанции, иам ваква ствар како мал скинато(беа налик на гумено/силиконски пизди, мислам дека у Валијант има слични), тоа беше Холандско дистрибутерство, Кинесково ќе биде лакше, а поготово ако се знае дека имаш гратис ориентална масажа во нивните храмови :)

без заебанции, иам ваква ствар како мал скинато(беа налик на гумено/силиконски пизди, мислам дека у Валијант има слични), тоа беше Холандско дистрибутерство, Кинесково ќе биде лакше, а поготово ако се знае дека имаш гратис ориентална масажа во нивните храмови :)

Браво мајсторе, искрено, ценам. И ја би опалил едно вакво ако ми се најде при рука, перверзно ми е да купам, плус и девојка ми ми врши работа.

море подобро ке земам ке :drk: него курот да го брцам у тоа...
уше едно чајниз шит на пазарот за исфрустрирани пубертетлии! порано да не имале вакви ствари бе. леванка и десанка партал праеле сеа незнам ти уште што се нема да измислат!

Абе кинезите ова за светски пазар го праат ... Иначе кај кур они у ова ке бутаат ... Ке го изгубат...

wow.......... пак фраерот на сликата ко педофил ми личи:vozbud: лудници бе детеее

:pos2::pos2::pos2:

Што уште се нема да измислат.. Боже мој..

Абе додај уште некое евро и купи си кинезкиња. Ги има многу на лагер, што ќе ми се ќеси со вода ебаго.

Kineska rabota ali...
Za site onie koi se na chesti patuvanja - i zaradi toa se sami, bez svoite partnerki - mozhat od Germanija da si ja kupat ovaa dzepna vagina za samo 4evra- :pos2::pos2::pos2::pos2:

009.jpg

:uvo::uvo:
изнервиран е овај,изгледа не му се свиѓаше бизнисот:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom