Транс и техно музика

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување

KoJ Dj SpOReD VaS e DzVER????

• SkaZi

Гласови: 22 35,5%
  • ExAiLE

Гласови: 1 1,6%
  • Infected Mushroom

Гласови: 9 14,5%
  • Gms

Гласови: 5 8,1%
  • VoiD

Гласови: 1 1,6%
  • DinO PsArAX

Гласови: 2 3,2%
  • PaRasEnCE

Гласови: 2 3,2%
  • C.P.U

Гласови: 3 4,8%
  • AsTRiX

Гласови: 4 6,5%
  • TaLaMaScA

Гласови: 13 21,0%

• Вкупно гласачи
    62

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Веб-сајт
selektor.blogspot.com
Има ли на форумов љубители/слушатели на транс-музика...?!

Има младичу има....

Само многу шит што сеа големите журови се на аиродромот, далеку ми е, Белви беше таман. Фабрик исто така не е лошо и лизгалиште сепак центар е... ама ова со аеродромот не им требеше ама ајт.

На добра транс журка во државава не сум бил скоро 2 години... Некако шит стана во последно време...

Има зеко има, :D шит не шит има песни кои ми се допаѓаат, не гледам по артисти многу...ако е веќе до тоа, тогаш ќе кажам Оаекенфолд, некои од тие постарите траки, Орбит, Саша, и можда тиесто. Оди на www.di.fm тамо има добар шит.

Жан Борели негде крајот на февруари оваа година у Белви.
У средно еден друг го имаше слушано у метропол и стално викаше дека нема бољи ДЏ од него, а јас му мрчев зш немаше ништо за него по нет. Али журот беше стравааааа, возењеееееее..........
ГЕНИЕ

транс е ЗАКОН... ако слушам и блек метал и секакво срање... ТРАНС е царска работа, и ме одмара бе!? замисли... ама и блек метал ме одмара... енивеј тие ми се и за да одлепам ко ќе ми се сака!

dj skazi astral projection etnica и тако даље слушам ми се свиѓа е сеа по журки не идам...

Веќе 6години слушам транс.Од сите музички правци овој ми е најдобар.Инаку за зуркиве у македонија стварно се тапа многу,поготово затоа што само Digital Dance ги праат,а јас сум во војна со нив и веќе не им идам на зурки,КОЈ ГИ ЕЕ!!! :) Е сеа ако збориме за транс како правец(без подгрупи) би рекол дека ми е онака.На пример транс како транс ти се:Tiesto,Poul Van Dyk...инаку ако гледаме за транс-Psytrance тука да не ми рчкате музиката.

дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност

Toreador напиша:
дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност

Трансексуалец/Транџа:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom