Trance музика

А
Е сеа за местата како Б2. Шо знам и мене местото не ми е баш за транс со оглед на тоа дека секоја сабота на истото место пее Жаре берберот, а многу често гледам дека има и фаци од типот на Џеј, али тоа ти е, а од друга страна местото е одлично за псај форест/спејсшип и е екстра за мали журки

Леле Викторче, како си ме испонасмеал од посабајле, да си жив и здрав бато :icon_lol:
044.gif
042.gif

манс не дупи убо си кажа чоекот :vozbud::smir:

(и btw иам и дома вакви шо мислет дека трансот... општо електронската музика е наркоманска односно за перење мозок(ебате турбофолкерите):))

манс не дупи убо си кажа чоекот :vozbud::smir:

А што кажа? Мене ми нема логика ништо во муабетот...или па вие нешто не сте разбрале/прочитале ко што треба :wink:

А што кажа? Мене ми нема логика ништо во муабетот...или па вие нешто не сте разбрале/прочитале ко што треба :wink:
а јбг и ја не знам :pos2::pos2: (абе и ти не морат на секое капаци да матиш :))

Епа не знам, затоа и прашав...и пак нема одговор :icon_neut

Неам мсн бе златен :icon_lol: дај објасни ми, се тегнеме вака безвезе...

Неам мсн бе златен :icon_lol: дај објасни ми, се тегнеме вака безвезе...

Се смееше за тоа псај форест/спејсшип така?! Епа кога го кажав тоа мислев на УВ декорот. :) Значи како што кажав Б2 е мало место и е одлично за УВ декор и псај дојам. Сеа е добро кажано?! :)

Ај баш ќе го прашам Афадреналин да ми објасни малку повеќе околу тоа...кога општо на сите декори има дреч ванземаљци, трипои и чуда...:icon_lol: или има и некои со голи жени?... :pos:

Ај баш ќе го прашам Афадреналин да ми објасни малку повеќе околу тоа...кога општо на сите декори има дреч ванземаљци, трипои и чуда...:icon_lol: или има и некои со голи жени?... :pos:

Пак не ме капираш бе. :)
Не можеш псај моментот да го доловиш на големо место (пр. Метрополис Арена) како што можеш на некое помало (пр. Б2).
Тоа ми беше зборот, а не дали имало ванземаљци или немало. Многу е јасно дека има псај марсовци и џуџиња, а не голи пиќиња. :)
Капиши?! :)

Ништо ич, ти не ме свати сепак :wink: ужиај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom