Trance музика

Има подфорум ноќен живот и тема за тренс журови, кои што скоро секоја недела се одржуваат во Ритокс, како и за викендите во Пабло, итн...чат пат ако има некоја јака дешавка па да се изрекламира ко бајаги, се друго сами снаоѓање, тоа е :wink: што тренсери ќе бевте коа не знаете кај има шо има журки, или новопечени сте а? :icon_lol:
Неам време да видам... :toe:
а за новопечени, зависи 3 години као глеаш, за некои сум новопечена... као и да е заинтересирана сум за музикава, друго не ми е битно...

Јас 10 години слушам, па пак знам се што се случува и слично, зошто може и го живеам тој живот а може и зошто ме интересира само, ништо повеќе :icon_lol: како и да е, денешниве генерации поима си немаат за трансот па и некои постари, иако тоа не е тема на муабет овде, овде треба да се велича тренс и кој е што е како е :pos:
Namaste

Прашање е кога ќе дојде некое диџеиште, за во МКЦ, остај ти Ретокс.
Лани баш имаше интересни журчиња на почеток од годината.

Конечно официјално да излезе...

Arnej - Strangers We Have Become :vozbud::vozbud::vozbud:

Artist(s): Arnej
Title: Strangers We Have Become
Genre: Trance
Record: Label Armind
Catalogue Number: ARMD1062
Source: WEB
Quality: 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration: 00:24:43 (56.6MB)
Release Date: 02-02-2009
Download Store: http://www.audiojelly.com

Tracks

1. Strangers We Have Become (Radio Edit) 3:25
2. Strangers We Have Become (Dub Mix) 7:02
3. Strangers We Have Become (Tech Dub Mix) 7:08
4. Strangers We Have Become (Vocal Mix) 7:08

На ова мислев... добро некој ме разбра:wink:

Јас 10 години слушам, па пак знам се што се случува и слично, зошто може и го живеам тој живот а може и зошто ме интересира само, ништо повеќе :icon_lol: како и да е, денешниве генерации поима си немаат за трансот па и некои постари, иако тоа не е тема на муабет овде, овде треба да се велича тренс и кој е што е како е :pos:
Namaste
Тоа шо ти мислиш дека немаат поима, немора да значи дека е така... и шо е битно колку време слушаш, ако ти се свиѓа и ако уживаш у музиката, и вчера да си почнал ок е, има време... не е работата да праиме натпревар кој подолго слуша, зошо ко прво различната возраст не ни дава... као и да е друга е темава, и чим сме тука, нема потреба од други муабети...
значи да се поправам од претходниот пост, дали сте слушнале за најава на некој Дј наскоро во Скопјево да доаѓа?

mans дај им шанса и на помалите да влезат у светот на трансот...(величи го):smir:
позз

Озвучењето у МКЦ е тапа, се слушаат само басовите и крчење на звучниците
Има подфорум ноќен живот и тема за тренс журови, кои што скоро секоја недела се одржуваат во Ритокс, како и за викендите во Пабло
Журки се дешаваат и у Москва у Ново Лисиче

Људи, помош !!! Имам 14 години и слушнав една песна Еxplosion (транс) и го засакав Транс-от !!! Ако може некој да ми каже кај моем да најдем т.е. на која страница можем да најдам најнови песни, топ листи, новости околу транс, техно и хаус музика !!!!

Поззззздрав :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Журки се дешаваат и у Москва у Ново Лисиче[/quote]

Ко што знам Москва се хангарите кај стаклара а тоа е на патот накај Пинтија и Драчево. Имаше пред десетина дена некоја журка ама не бев.
Искрено таму местото не ми се допаѓа ко гето некое затуцано, ко бев пред 2-3 години врнеше дожд кал до колена запалиле надвор буриња ко у Бронкс да си.

Москва ролз, кој бил знае шо се дешава таму :icon_lol:

Журки се дешаваат и у Москва у Ново Лисиче[/quote]

Ко што знам Москва се хангарите кај стаклара а тоа е на патот накај Пинтија и Драчево. Имаше пред десетина дена некоја журка ама не бев.
Искрено таму местото не ми се допаѓа ко гето некое затуцано, ко бев пред 2-3 години врнеше дожд кал до колена запалиле надвор буриња ко у Бронкс да си.

бев у хангарите кај стаклара(сеа дознав дека москва го викале) и беше одлично. точно дека шпоре буриња имаше ,али тоа не го намалува мојо впечаток.огромно место, баш андерграунд, ептен ме бендиса,журките таму траеја до 8-9 сабајле, до последниот човек.

Има подфорум ноќен живот и тема за тренс журови, кои што скоро секоја недела се одржуваат во Ритокс, како и за викендите во Пабло, итн...чат пат ако има некоја јака дешавка па да се изрекламира ко бајаги, се друго сами снаоѓање, тоа е :wink: што тренсери ќе бевте коа не знаете кај има шо има журки, или новопечени сте а? :icon_lol:

новопечени или не.. не е битно.. има луге шо штрчат во друштво.. прмиер ја и псај сме трансери а од околу фолкери... инфо?.. јебига се снаоџам сам :)

Људи, помош !!! Имам 14 години и слушнав една песна Еxplosion (транс) и го засакав Транс-от !!! Ако може некој да ми каже кај моем да најдем т.е. на која страница можем да најдам најнови песни, топ листи, новости околу транс, техно и хаус музика !!!!

Поззззздрав :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

ок ок .. чил аут.. сајт.. ке ти пишам на пп..или профил...иии.. уелкам ту д клаб.. клаб лајф :)

новопечени или не.. не е битно.. има луге шо штрчат во друштво.. прмиер ја и псај сме трансери а од околу фолкери... инфо?.. јебига се снаоџам сам :)
Same here. Од цело друштво имам само уште еден другар шо е трансер. Друго све шабанарија.

Same here. Од цело друштво имам само уште еден другар шо е трансер. Друго све шабанарија.

Кутрите ние, отфрлени од околината :pos2: мала шала....
ај бе шо...шо ни фали, си уживаме на сопстевн, јуник начин, шо ни можат фолкерите :wink:
Треба да отвориме нова тема.... Фолкери vs. Трансери (ако више не постои, поима неам) :wink: ке има тепање :wink:
ај нема везе,
ПОЗДРАВ до ситеееееее:smir:

nikolagj добродојде.....!!!!!!!
си ја избрал правата музика,
за страни, плејлисти, траки и журки ќе бидеш известуван, за тоа е и темава
Ајде луѓе иаме нов човек... почнете со информации!!! Аааа да, и посакајте му добредојде нормално =)
и ко шо рече мојот мил комшија Дон Јас, велкам ту д клаб!!

Welcome to da club j00! <3

Е, и за почеток, ме мешај trance и house музика, house-от е многу lame! Врска немотија, не се споредува со trance, не е секоја електронска музика иста, ко да споредуваш рок и дет метал работава.

Tуку, сакав да прашам, има тема на форумов за ДнБ музиче? ДнБ форумот е ептен замрен, па ке испоштуем да се отвори ДнБ тема тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom