Trance музика

Much better... :) Ауфф... Не сум во реалноста кога ја слушам песнава... Не можам да го опишам чувството.

I am standing on the mountain so high...
Watching birds flying by...
And my heart is full of desire...
This .......................... (незнам што пее овде)
This world so cruel sometimes...

:vozbud:

Ќе го пуштам после да се доунлоадире DVD9 верзијата од Armin Only 2008... А кога ќе зберам некоја паричка, оригиналот ќе се зема, оваа журка мора да ја имам во колекција. :)

а шо се тиче цвикерите, дефинитивно само фејкери ги користат :toe:

Има фејкери шо мислат дека е ИН ако идат на журче со црна цвикера, мислат дека така треба а незнаат уствари зашо се користат :pos:

А тие накрканите обавезно се со цвикера, ради флешои. :pos: :pos: Е сеа имаш и накркани ама без цвикери и им се мота трип у глава „лее као ги забораив цвикериве, ме убија флешоиве и ласерите“. :pos:

Е сеа као ќе познаеш накркан со цвикера и фејкер со цвикера... тешка психологија за некои. :pos:

Има фејкери шо мислат дека е ИН ако идат на журче со црна цвикера, мислат дека така треба а незнаат уствари зашо се користат :pos:

А тие накрканите обавезно се со цвикера, ради флешои. :pos: :pos: Е сеа имаш и накркани ама без цвикери и им се мота трип у глава „лее као ги забораив цвикериве, ме убија флешоиве и ласерите“. :pos:

Е сеа као ќе познаеш накркан со цвикера и фејкер со цвикера... тешка психологија за некои. :pos:
Респект за мислењево :)
Го глеаш некој уше од дома ги става и до клубот по бандери се ориентира. :)

А има и некој прв пат идат на журка, па глеале на ТВ се носеле цвикери, па си вика дај и јас ќе си земам од дома да бидам ИН:pos:.
Абе како поминува време се некои глупи фаци по журкиве, отишле прв или втор пат на журка и се понашаат унутра као демек шо ти е на тебе бе бачко, и после другиот ден ејј журкава топ брат, ќе идеме на следната обавезно а?
И се се такви од по 15 години.
Али добро и јас се сеќавам дека едно време бев таков, па не им замеравам:smir:

Armin Only 2008... Closing act. Уметност... :) :back:

ravdrug_8430_7.jpg

Али ипак деца немојте....

drugs-are-bad-420.jpg

ае многу убај бонбончиња... :pos2: не за по транс журки не сум одел многу не ради шо не сакам туку нема каде ваму... а по Охрид и по други градој да се ојт е скаааапо.... така да секој ден транс журка на пц си имам :vozbud::vozbud: :)

Слушам.
Особено последниве две години,некако цело време се наоѓам у ситуации како слушам транс,и тоа сам дома,без некоја особена причина...или без никакво средство(екстази,ЛСД,печурки,канабис)...едноставно,ми се свиѓа како сето тоа звучи.
Порано,го слушав трансот првенствено оти бев у таква околина,сите околу мене го слушаа тоа,па морав и ја некако да се внесуам у филмот за да не заостанам,нели,ама во глобала,except when HIGH(коа си на журка,со две смајлиња у тебе,многу е тешко да не ти се допаѓа било каква музика:pipi:),не гледав некоја уметност во сите тие ритмови,битови и чудни повторувачки звуци:)...и не ни мислев дека некогаш навистина ќе ми се допаѓа музикава,а не па дека ќе ја слушам секојдневно и ќе уживам во неа.
Али,не знам поради каква причина,едно време почнав да си пуштам транс дома сам,валјда за да видам како изгледа и тоа чудо.
И тука се деси просветление,почнав да ја "гледам" музиката и приказната на секоја трака.
И сватив дека тоа било баш интересно срање.
И продолжуам да слушам,веројатно до далје:)
peace&love

Имаше еден период ептен бев заразен од оваа музика, ништо друго не признавав, Транс, транс, транс и само транс.

Но еве веќе скоро 3 месеци малце се одмарам од трансот и земав да слушам подруга музика. И не се покајав, се осеќам како препороден и одморен од сите тие басови, ефекти и звуци кои удираат дирекно во малиот мозок ... :):)

Но сепак, целосно не се оттргнав од трансот, слушам само тогаш кога сакам, или пак колку да се потсетам на некоја песна ... :wink:

Psy добредојде на форумов, и немој да си се менувала како што тоа го направи Psytisfaction своевремено.

добро најдов:smir: и уживај, нема!
поздрав:wink:

Се согласувам, али накрканите си стојат на страна, влезени у свое филмче и уживаат, а не стојат напред пред ласери.... за разлика од кои *фејкерите* со D&G цвикери (со циркони да не заборавам) увек се напред први со филм у глаа - еј види ме на транс сум, нешо а у :toe: али тоа е...трагедија

добро најдов:smir: и уживај, нема!
поздрав:wink:

Се согласувам, али накрканите си стојат на страна, влезени у свое филмче и уживаат, а не стојат напред пред ласери.... за разлика од кои *фејкерите* со D&G цвикери (со циркони да не заборавам) увек се напред први со филм у глаа - еј види ме на транс сум, нешо а у :toe: али тоа е...трагедија
Абе види. Зависи колку се накркани. Има некои ко што кажа ти у некој филм стојат на страна и уживаат ама има и некои шо се бутаат со звучниците :)

Одлепив денеска на тракава... Едноставно, wow. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom