Trance музика

Ako vi se svigja Tryambaka, pobarajte gi Sick addiction, toa e Tryambaka so uste eden momak. Toa e prav psychedelic. Znaci ne dark, ne fullon, nego Psychedelic trance. Prava muzika, otvaranje do maximum

луѓе идеме на Talamasca, дефинитивно. конечно решив, ако иам одено 2 пати на него али последниот пат на лизгалиште коа бев беше ептен добар , па и сеа ќе го посетам.

JJ oди слушај слипкнот и не ми попувај за транс кога појма немаш

оккк мистер сезнајко ... ја можеби незнам мн... за транс али иам пријателчиња кои ептен си се разбират у транс затоа и си го прошета светот.....:toe:

Абе луѓе ај кажујте за утре кога и како ќе се чекаме за да се видиме кои сме шо сме. :)
:helou:

луѓе идеме на Talamasca, дефинитивно. конечно решив, ако иам одено 2 пати на него али последниот пат на лизгалиште коа бев беше ептен добар , па и сеа ќе го посетам.

Каде? Колку? Кога?

Нас у тетово и господ не забраел, од толку турбофолкери пусти, немоеш до информација за журка да дојдеш :pos2:

на лизгалиште кога беше не отидов, немав со кого,

Сега идам сам ако треба :vozbud:

Каде? Колку? Кога?

Нас у тетово и господ не забраел, од толку турбофолкери пусти, немоеш до информација за журка да дојдеш :pos2:

на лизгалиште кога беше не отидов, немав со кого,

Сега идам сам ако треба :vozbud:

утре уствари денес
на Скопски саем
300 ако успееш во југотон до крај работно време да си купиш ако не 500 на врата

Ako vi se svigja Tryambaka, pobarajte gi Sick addiction, toa e Tryambaka so uste eden momak. Toa e prav psychedelic. Znaci ne dark, ne fullon, nego Psychedelic trance. Prava muzika, otvaranje do maximum

Sick addiction - demented diary е страва албум, закон е. онака мелодичен, експлозивен , ќефски psytrance,

Ако може да добијам линк за дл од Sick addiction - demented diary по пп?:pipi:

Најдено :)
Албумот е нешто феноменално.

УАУ вчера беше лудило!!! :)
Кој беше знае. Мислам дека ТАЛАМАСКА не е здрав (а и Сателајт и Навигатор исто :)).

УАУ вчера беше лудило!!! :)
Кој беше знае. Мислам дека ТАЛАМАСКА не е здрав (а и Сателајт и Навигатор исто :)).
абе јако беше пошо јаки му се песните...иначе мискањето му беше тапа :) си имаше микс и само плеј стисна типот....2 пати му застана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom