Touch

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ептен оти нејќам да прекинувам серија, ќе ја изгледам, а и што знам можда ќе се средат малку во вторава сезона.

Јас ептен оти нејќам да прекинувам серија, ќе ја изгледам, а и што знам можда ќе се средат малку во вторава сезона.

Дојдов за истото да го пишам. Не прекинувам серии, ама оваа оди натаму. Ги изгледав епизодиве од втора, ама некако цело време како иста епизода да гледам. Може ќе има некаков напредок, ќе видиме.

Изгледав пет минути од втора сезона и ја прекинав. Немој да ме јебеш е работава, па вака човек да прави во Америка уште во првите пет минути ќе му го свирнат куршумот меѓу очи. Не знам дали човеков е новинар или Џек Бауер, може серијава е продолжение на 24. Поради Touch и 24 не ја догледувам.

го изгуби шмекот серијава... нема више интересни приказни... овој убиецов шо знам, малце досаден
плавава цело време кука по амилија...
2цава шо ја имаат амилија интересни се ама џабе

ќе ја прекинам и јас изглеа

Јас ја откажав на средина на прва сезона негде. Едно ме интересират. Дали прозборе детево.

не.
мада мали напредоци, го фати за рака татко му, отиде у школо бараше некој зајак, им дозволи на други деца да го допираат...

вау. кај и да е накај 5-6та сезона можда и ќе гукне нешто. :)
се чудам како не ја прекинале серијата до сега.

А на почеток на втора сезона рече нели колку години, денови, часови, минути живеел и дека не прозборел ниту еден збор, и на крај рече but that`s about to change. Али ништо. Ја прекинав јас после првите две епизоди од вторава. Незнам дали ќе ми текне некогаш да ја догледам.

машала машала дури 14 страни за серијава?? МДА :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom