TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро е да се земе само HBO Max или целосен премиум пакет HBO со HBO Mаx вклучено.
НВО Мax некој филмови имаат и 4К па ако имате добар стабилен интернет или оптички интернет ќе може да успеете да ги гледате и во 4К некој од филмовите. HBO каналите е добро за луѓе кој многу и не знаат да се снајдат да пуштат преку интернет филм или серија.

Подобро е да се земе само HBO Max или целосен премиум пакет HBO со HBO Mаx вклучено.
НВО Мax некој филмови имаат и 4К па ако имате добар стабилен интернет или оптички интернет ќе може да успеете да ги гледате и во 4К некој од филмовите. HBO каналите е добро за луѓе кој многу и не знаат да се снајдат да пуштат преку интернет филм или серија.
na total nemax max.. max e dobar za da gledas koga i sto sakas... jas netflix koristam

Дали Тотал тв е подобар избор од МСАТ? И каква е сликата ?
Автоматски споено мислење:

na total nemax max.. max e dobar za da gledas koga i sto sakas... jas netflix koristam
Дали во средниот пакет од 699 ги има Нова Макс, Нова Сериес, и CINEMAX?

Дали Тотал тв е подобар избор од МСАТ? И каква е сликата ?
Definitivno msat e podobar izbor od total, total e tinja so izborot na kanali i ponudata. E sega total tv ima povekje hd kanali no nema mnogu razlika i msat ima hd kanali sekako. A i dzabe hd koga nema sto da gledas na nekoi bezvezni televizii samo kako da se kaze deka nudat satelitska so vrven kvalitet.
Автоматски споено мислење:

Дали во средниот пакет од 699 ги има Нова Макс, Нова Сериес, и CINEMAX?
Da

Na Alfa logoto e smeneto pisuva ALFA HD. E sega dali samo logoto e smeneto ili stvarno e vo HD ne znam.

Opsto taka e staveno alfa hd od nivna strana, go prefrlija kanalot na hd ama jas na nikoj operator ne gledam hd
Снимија Алфа македонска серија и им текна конечно да се префрлат во HD. Е сега колку е 1080 HD не знам.

Телеком подолго време ја нуди како HD иако врска немаше до вчера со HD.

voopsto ne izgleda slikata za hd... a i koe glupo, pa sramota da ne si hd denes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom