Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
А зошто ја нема Телма?
Телма не е ставена на сателит.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто ја нема Телма?
Noviot resiver ima li hd podrska? i dali moze sega da se zeme?
Imam zemeno sd resiver od total tv i slikata e nikakva seka ako bide podobra ke ostanam na sd![]()
Што предлагате, доколку се укине месечната рента за Тотал ТВ од на есен, да си земам HD ресивер со снимање или да си купам DreamBox 500 HD?
Aко обожаваш повеќе балкански и Sport Klub HD канали земи си Тотал(гледам многу си по тенисов а тенис има и на Спорт Клуб).
Само едно да те напоменам, дримот е пиратски и МОЖЕ ЕДЕН ДЕН(не викам дека ќе му дојде стварно крајот, ама сепак имаш ризик- и ја од тој ризик не го земав дримот зошто Тотал престана на Дрим, а јас многу сакав Тотал) да му дојде крајот.
Сепак ти си знаеш, немој да речеш после ние те убедивме да земеш Дрим или Тотал.
Иначе од септевмри HD DVB-T ќе биде најверојатно бесплатен за изнајмување само HD пакетот ќе си го плаќаш 143ден. месечно и толку. А HD DVR дали ќе биде бесплатен, тоа не се знае(според сателитските форуми).
Мене ми е битно да може да снима тој ресиверот од Тотал ТВ, да има HD. Без снимање, ништо не прајмеИначе нема гајле, за 150 денари имаш 3 Спорт Клуб канали и Евроспорт 1,2, се исплаќа секако. Јас плаќам 100че само за СпортКлуб и СпортКлуб+ во SD резолуција, епа види ја разликата
Околку дримот, во право си, ама 15 класи разлика е1080i HD имаш, а на Тотал ТВ е 1080i или 720p HD резолуцијата?
HD DVB-T(тој што ќе биде бесплатен) има 1080i еве и на сликава можеш да видиш, а за HD DVR не пишува, ама најверојатно и тој има 1080i.
Прегледај го приврзокот 46498
a која е разликата помеѓу 1080p и 1080i ?