TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
важно на единчо му одговириле , сеа спас е да ги акнат како бонус ХР каналите

Да, ама РТЛ и Нова не дозволуваат да се емитуваат во Македонија, може само ХРТ1 и ХРТ3. Јас би бил задоволен само да го стават ХРТ1. :)

- на Друштво за трговија и услуги Тотал ТВ ДОО Скопје Потврда бр.10 со која регистрираниот програмски пакет како целина се дополнува со телевизискиот програмски сервис МТВ1.
СРД- Седница 18.

Аирлија нека е!

СТАВЕН Е МРТ1 ВО ПОНУДАТА НА ТОТАЛТВ!!! СЕ НАОЃА НА КАНАЛ 01!!!

Сликата иста како на DVB-T(кристал).

za ova li se pukaa vo gradi novitetot slepci edni

za ova li se pukaa vo gradi novitetot slepci edni

Па супер е што го ставија и јавниот сервис во оваа држава каде што нудат услуга. Иначе како што немаат место на транспордерите(можеби оваа фрекфенција ќе беше за некој нов локализиран канал) ова е супер.

Па супер е што го ставија и јавниот сервис во оваа држава каде што нудат услуга. Иначе како што немаат место на транспордерите(можеби оваа фрекфенција ќе беше за некој нов локализиран канал) ова е супер.
за нас што живиме во странство е еден голем плус,посебно за спортот

за нас што живиме во странство е еден голем плус,посебно за спортот

Да да, иначе јас зимово кога имаше Лига На Шампиони не можев да гледам во дневна зашто немаше МРТ1 и морав да смрзнувам во спална соба и да гледам преку DVB-T.

Сакам да ве прашам следново, пред некој ден си купив нов лед 3д тв, па сакам да наместам тотал тв пошто на фул хд да
гледаш аналогна малку е смешно а плус и тапа програми има
па сакам да знам дали треба да земам дигитален ресивер од
тотал тв пошто во телевизор има дигитален тјунер како оди оваа работа да ми кажи некој

Гледам ја ажурирале FB странава со нови слики и почнале да одговараат на прашањата. :D

Страната не постои повеќе :(
Сакам да ве прашам следново, пред некој ден си купив нов лед 3д тв, па сакам да наместам тотал тв пошто на фул хд да
тотал тв пошто во телевизор има дигитален тјунер како оди оваа работа да ми кажи некој
Да, мора да земеш дигитален ресивер и сателитска антена од Тотал Тв и да се претплатиш на нивниот ХД пакет.
пиши што ќе направиш и како си задоволен од ХД сликата која ја вади тотал тв:)

Да, ќе го потврдам тоа што ти го кажа Cannon, значи за да користиш Тоталтв мора да имаш дигитален сателитски ресивер од нив со картичка и да се претплатиш на ХД пакетот.

https://www.facebook.com/pages/Total-TV-Makedonija/595460320465546?fref=ts

имаат нова Фб страна сега,
И ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕМОЈ ДА ЗЕМЕШ ТОТАЛ ТВ ХД ПАКЕТОТ, ЗАШТО СЛИКАТА Е УЖАС НЕВИДЕНА, СК КАНАЛИТЕ СЛИКАТА Е ПРЕТЕРАНО ЛОША
морав со големи да прочитате убаво.

Да,имам слушнато дека сликата на ХД пакетот не била добра
но ако не земам ХД пакет нема ни дигитален ресивер да добијам,колку јас што знам само со ХД пакет добиваш диг.ресивер и според вас кој сателит да го одберам Hotbird или Astra кој има подобра програма ???
P.S. Дали можи откако ќе направиш договор кој пакет ќе го користиш по некое време отприлика 2-3 месеци да доплатиш и за HBO пакетот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom