TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.117
Поени од реакции
8.415
Prasaj vo Total tv koj kanali se dostapni vo EON platformata oni ke ti kazat.
Mислев да не гураат некој канали скришно од српскиве. Некој што го пробал тоа нека пише. Во секој случај јас некогаш и ќе ги прашам Тотал тв.

Член од
2 март 2017
Мислења
1.396
Поени од реакции
441
Mислев да не гураат некој канали скришно од српскиве. Некој што го пробал тоа нека пише. Во секој случај јас некогаш и ќе ги прашам Тотал тв.
Moe licno mislenje e deka Total tv vo mk sega ima najdobar izbor na tv kanali no problemot e sto mislam deka nemaat internet usluga vo nivnata ponuda a sega so EON platformata e odlicno duri e podobro od MAX TV bidejki na sekoj tv kanal mozes da ja vratis programata 7 dena bez da ja snimas a na MAX TV na tv-teka brojot na kanali e ogranicen nemozes na sekoj kanal da ja sledis programata 7 dena.

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
54
Инаку мислам дека ЕОН платформата не е бесплатна..Ако се надевате на тоа..Во Србија е достапна од пред неколку месеци..Може и грешка сум..

Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Инаку мислам дека ЕОН платформата не е бесплатна..Ако се надевате на тоа..Во Србија е достапна од пред неколку месеци..Може и грешка сум..
На сајтот пишува дека е бесплатна

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Има тука некој корисник на Тотал Тв, како сте задоволни?
Бидејќи е сателитска телевизија оди со чинија, така?
Гледам имаат промоција, 300 ден првите 6 месеци а потоа во TOTAL TV Extra 600 денари.

Не ми се допаѓа тоа што имаат скриени финти и не се транспарентни.
Пишува дека цената за бесплатна монтажа важи само за основниот ресивер. А доколку сакам за 2 приемници за вториот месечно се доплаќа 215 денари.
Но колку чини монтажата на вториот?

Вака за 2 телевизори со TOTAL TV Еxtra доаѓа 515 денари првите 6 месеци а потоа 815 денари без цената за монтажа на вториот.

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
54
Има тука некој корисник на Тотал Тв, како сте задоволни?
Бидејќи е сателитска телевизија оди со чинија, така?
Гледам имаат промоција, 300 ден првите 6 месеци а потоа во TOTAL TV Extra 600 денари.

Не ми се допаѓа тоа што имаат скриени финти и не се транспарентни.
Пишува дека цената за бесплатна монтажа важи само за основниот ресивер. А доколку сакам за 2 приемници за вториот месечно се доплаќа 215 денари.
Но колку чини монтажата на вториот?

Вака за 2 телевизори со TOTAL TV Еxtra доаѓа 515 денари првите 6 месеци а потоа 815 денари без цената за монтажа на вториот.
Мислам дека беше 600 денари монтажата на вториот ресивер.. Ако во меѓувреме не им е сменето нешто..Јас сега пред Нова Година уклучував втор ресивер но тогаш имаше промоција пола претплата на вториот ресивер и плаќам 108 ден за него и платив 600 за монтажа..Е сега ако ја нема таа промоција незнам дали важат овие цени..Јави се кај нив и прашај...Инаку сум задоволен од понудата на телевизии. Освен плаќањето што мора да го правиш преку уплатници зш не стигаат сметки како кај секој нормален оператор и немаат можност да си направиш сопствен редослед на каналите т.е како е редоследот на канали од кај нив така и ќе ги гледаш..

Последно уредено:
Член од
2 март 2017
Мислења
1.396
Поени од реакции
441
Na web stranata na total tv mk gledam ima nekoj tv kanal Aurora tv pisuva deka e na reden broj 29
Pa me interesira za kakov tv kanal se raboti balkanski ili stranski tv kanal ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.240
Поени од реакции
8.344
Алфа тв ја нема веќе во тотал?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.240
Поени од реакции
8.344
Тие што се на 599прептлата имаат активирано ЕОН пошто пишува на 3 уреди, а гледам на колега сега му активирав му дале само 1.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.240
Поени од реакции
8.344
Има ли некој Еон.тв актвирано?

Kajgana Shop

На врв Bottom