TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Малку да појаснам, HD ресиверот не се плаќа месечно, а МРТ каналите ќе можат да се следат и преку DVB-T сигнал со телевизор со DVB-T тјунер.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Малку да појаснам, HD ресиверот не се плаќа месечно, а МРТ каналите ќе можат да се следат и преку DVB-T сигнал со телевизор со DVB-T тјунер.
Како мислиш не се плаќа месечно? На саjтот така пишува :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Како мислиш не се плаќа месечно? На саjтот така пишува :)
Абе батали сајтот, HD ресиверот НЕ СЕ НАПЛАЌА, членот 123456 го земал и платил само за монтажа, НЕ СЕ ПЛАЌА ВЕЌЕ HD РЕСИВЕРОТ. Вие како да не читате по форуми, новиот HD DVB-S2 ресивер(што го нема на сајтот) не се плаќа месечно, а другите мислам дека се плаќаат.
Сајтот не го апдејтувале(или нејќат да го апдејтат).

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
дечкото ми каза дека до србите биле што не го упдејтуваат,
иначе да го земав 1400 денари платив за него како еден вид монтажа , јанурари ми е гратис фулл пакетот, феб и март пола претплата на пакетот со ке го имам старт плус и хд, тоа е тоа

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
дечкото ми каза дека до србите биле што не го упдејтуваат,
иначе да го земав 1400 денари платив за него како еден вид монтажа , јанурари ми е гратис фулл пакетот, феб и март пола претплата на пакетот со ке го имам старт плус и хд, тоа е тоа
Значи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
Значи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?
tocno

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Он не земал сателитска антена како што ми кажа, може со сателитската ќе те чини повеќе монтажата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
ако сакаш да си го задржиш хд пакетот, ако не само 553 ден би требало да биде!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
ако сакаш да си го задржиш хд пакетот, ако не само 553 ден би требало да биде!
не него ако земеш ХД ресивер не можеш само старт и плус да плакаш мораш и ХД пакетот да го плакаш/

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
не него ако земеш ХД ресивер не можеш само старт и плус да плакаш мораш и ХД пакетот да го плакаш/
Епа тоа е и логички, иначе зошто ќе зимаш на пример HD ресивер ако нејќеш да користиш HD пакет. o_O
Ама додека ти е договорот(две години) ќе бидеш обврзан да го користиш HD пакетот или кога ќе ти истече договорот ќе можеш само Старт + Плус да плаќаш? :cautious:

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Imam TotalTV Start i Plus Paketi
Znae li nekoj zasto nekoj kanali mi falat? na primer svet plus, Pink15, Top Channel Music, Studio B, a isto taka na germanskite i na italianskite ne kazuva slika nisto??
inace na 3. Januari prikluciv TotalTV

Kajgana Shop

На врв Bottom