Како мислиш не се плаќа месечно? На саjтот така пишуваМалку да појаснам, HD ресиверот не се плаќа месечно, а МРТ каналите ќе можат да се следат и преку DVB-T сигнал со телевизор со DVB-T тјунер.
Абе батали сајтот, HD ресиверот НЕ СЕ НАПЛАЌА, членот 123456 го земал и платил само за монтажа, НЕ СЕ ПЛАЌА ВЕЌЕ HD РЕСИВЕРОТ. Вие како да не читате по форуми, новиот HD DVB-S2 ресивер(што го нема на сајтот) не се плаќа месечно, а другите мислам дека се плаќаат.Како мислиш не се плаќа месечно? На саjтот така пишува![]()
Значи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?дечкото ми каза дека до србите биле што не го упдејтуваат,
иначе да го земав 1400 денари платив за него како еден вид монтажа , јанурари ми е гратис фулл пакетот, феб и март пола претплата на пакетот со ке го имам старт плус и хд, тоа е тоа
tocnoЗначи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?
Он не земал сателитска антена како што ми кажа, може со сателитската ќе те чини повеќе монтажата.Значи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?
mislam 2500 denari mi kaza, da samo resiver zemav 1400 posto satelitska imamОн не земал сателитска антена како што ми кажа, може со сателитската ќе те чини повеќе монтажата.
ако сакаш да си го задржиш хд пакетот, ако не само 553 ден би требало да биде!Значи да резимираме, како нов корисник плаќаш 1400 денари монтажа и добиваш хд ресивер и сателитска антена бесплатно на користење (ваљда потпишуваш договор) и после истекот на промоцијата 553+ 143 денари месечно или грешам?
Другар зема ли Тоталтв, еве и HD стигна. Ти нели HD го чекаше?ако сакаш да си го задржиш хд пакетот, ако не само 553 ден би требало да биде!
не него ако земеш ХД ресивер не можеш само старт и плус да плакаш мораш и ХД пакетот да го плакаш/ако сакаш да си го задржиш хд пакетот, ако не само 553 ден би требало да биде!
Епа тоа е и логички, иначе зошто ќе зимаш на пример HD ресивер ако нејќеш да користиш HD пакет.не него ако земеш ХД ресивер не можеш само старт и плус да плакаш мораш и ХД пакетот да го плакаш/
се спремам сега, уште некој денар да подсоберам и ставам тотал тв и нов лцд телевизор заедноДругар зема ли Тоталтв, еве и HD стигна. Ти нели HD го чекаше?![]()
Хехехе супер.се спремам сега, уште некој денар да подсоберам и ставам тотал тв и нов лцд телевизор заедно![]()