Не. Само прашував.Да,да не си заинтересиран?
Е за тоа друже уште е рано за зборење. Сеуште сме на SD ресивери и за тоа не очекувај во брзо време. HBO OD сеуште го немаат големите сателитски платформи кана SKY, Canal +, а за нас има време. Сега да се надеваме дека оваа есен ќе ни дадат HD ресивери и тоа за ефтини пари или бесплатно(бесплатно не ми се верува). Има време за HBO OD.Dali ke pustaat i kaj nas HBOOD? Dali slusnal nekoj?
HBO OD го имаат Макс тв , Т-хоумЕ за тоа друже уште е рано за зборење. Сеуште сме на SD ресивери и за тоа не очекувај во брзо време. HBO OD сеуште го немаат големите сателитски платформи кана SKY, Canal +, а за нас има време. Сега да се надеваме дека оваа есен ќе ни дадат HD ресивери и тоа за ефтини пари или бесплатно(бесплатно не ми се верува). Има време за HBO OD.
Ама го има на ИПТВ(преку интернет), ама Тоталтв е преку сателитска. Слушнав дека е овозможено видео на барање(VoD) и PPV(Pay per view) преку сателитска, ама на Тоталтв уште ја нема оваа услуга. Тотал тв овие услуги ги најавија за понатаму(за нив е потребен HD DVR ресивер, кој моментално изнесува 400денари-месечно).HBO OD го имаат Макс тв , Т-хоум
Грчки канали нема на Тоталтв.Дали на тотал ТВ или на некој друг оператор има грчки канали?
http://en.kingofsat.net/pack-nova.phpДали на тотал ТВ или на некој друг оператор има грчки канали?
Да, да, Нова се гледа на шеринг, кодирана е во Ir*e*o 2.http://en.kingofsat.net/pack-nova.php
Би требало да го има на шеринг...
Прфпат слушам за ваков канал ,имаат ли овој тв канал веб сајт ,гуглав не најдов ништо за оваа телевизија а нити на Тотал тв неам информацијаДенес на Тоталтв, канал 66, стартуваше нов канал под името IQS Life. Каналот моментелно емитува хумористични серии(има една серија со Рован Аткинсон - Мистер бин), некој квиз и смешки, секако со превод на српски јазик.
* Овој канал е на местото на српскиот канал за цртани филмови - Kanal D.
На веб страната на тоталтв нема никаква информација бидејќи овој канал е само замена на детскиот канал Kanal D.Прфпат слушам за ваков канал ,имаат ли овој тв канал веб сајт ,гуглав не најдов ништо за оваа телевизија а нити на Тотал тв неам информација
Јас немам тотал тв ама ме интересира што канал е ова