Total Demo Fest 2010 @ Club Castro

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ne toa ne bea Ambroz.Ambroz bea treti.Cetvrtite bea SYmpthom od Bitola.Za zal nie so Nightfall radi frki so stignuvanjeto na clenovi od bend ne nastapivme ispadna na kraj samo jas da sum stignat sk a niv prevozot da gi zafrkne:nesum:Ali jbg drug pat mi bese mene epten zakon da slusam nekoi bendovi so ne sum gi slusal dosega:)

Ne toa ne bea Ambroz.Ambroz bea treti.Cetvrtite bea SYmpthom od Bitola.Za zal nie so Nightfall radi frki so stignuvanjeto na clenovi od bend ne nastapivme ispadna na kraj samo jas da sum stignat sk a niv prevozot da gi zafrkne:nesum:Ali jbg drug pat mi bese mene epten zakon da slusam nekoi bendovi so ne sum gi slusal dosega:)
Пак имавте гласови, негде...5-6 гласа :pos:
пошо не ги знаевме имињата на настапувачите (везе неам зашо не се претставуваат) знам луѓе гласаа за најтфол мислејки дека се амброз :)

SYmpthom беа брилијантни. Абе тоа дисторзија лоша, вокалот фалшира..Намерно тоа. Затоа им бараа бис. :pos:

Амброз заслужено си победија како и да е.

SYmpthom беа брилијантни. Абе тоа дисторзија лоша, вокалот фалшира..Намерно тоа. Затоа им бараа бис. :pos:

Точно! :helou:
Иначе ви се молам линк од мајспејс/фејсбук од Symptom, обожавам фалширана музика!!! :pos2::pos2::pos2:

Точно! :helou:
Иначе ви се молам линк од мајспејс/фејсбук од Symptom, обожавам фалширана музика!!! :pos2::pos2::pos2:

SYmpthom херои на вечерта, барем да ги знаеа песните што ги свират, па дисторзијата нека биде колку сака лоша а вокалот нека крека колку сака...И јас сакам линк од нив :) забавува фалш музиката
Nightfall не свиреа :( баш ми е криво, а само поради нив отидов

Како Амброз биле трети кога влегле у финале?!
Пак ко лани направија, со Serpentine Fire? :)

И кога е финалето?

Еве го плакатот

l8145b4a559c1442cac2ab4.png

...и сеа на финалето само хип- хопери ќе има пошто во исто време има рок-свирка во карев и метал во хавана...
:(
Ептен криво ќе ми биде ако победи некој хип-хоп бенд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom