Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај вие сериозно мислевте дека на стадион ќе биде во сред јануари? :)

Да беше на стадион јас немаше шанси да одам, да мрзнам на минусни температури. Вака планирам ако се најдат карти.

Јасно беше дека на помало место ќе се организира, 10-15тина илјади ќе не има наспроти лани над 50 илјади.
Ни се почитува желбата на Тоше, ни местото, ни датата, ЕВН е спонзор а парите ќе одат за манастирот и неговото осветлување. Свашта.

Мора да се иде голема поддршка. Али многу поубава атмосверата ќе беше да беше на 5ти октомври на градски али тоа е за жал кога не се почитува тоа што Тоше сакаше секоја наредна година да не види во се поголем број. Поздрав се гледаме таму!

а парите ќе одат за манастирот и неговото осветлување. Свашта.

И Тоше беше преголем верник и ок е тоа што за манастирот ке идат парите но нели главната хуманитарност на Тоше беше да помага на децата. Зарем тие пари нема да се попотребни за ужасно средениве болници за деца кај нас, да се дадат на некои деца кои им е потребна голема сума за лекување во странство отколу да се осветли манастирот :toe:

И Тоше беше преголем верник и ок е тоа што за манастирот ке идат парите но нели главната хуманитарност на Тоше беше да помага на децата. Зарем тие пари нема да се попотребни за ужасно средениве болници за деца кај нас, да се дадат на некои деца кои им е потребна голема сума за лекување во странство отколу да се осветли манастирот :toe:

Мацо финтата е ЕВН е спонзор. Место ЕВН да даде донации да го осветли манастирот, ЕВН е ќе даде пари за организација на концертот а не за осветлување.
Некој си игра играчки со парите. Може и Владата да организира, ЕВН да осветли, а парите за хуманитарни цели. Ама зашо едноставно да е кога може комплицирано.

Чекај вие сериозно мислевте дека на стадион ќе биде во сред јануари? :)

Да беше на стадион јас немаше шанси да одам, да мрзнам на минусни температури. Вака планирам ако се најдат карти.

Јасно беше дека на помало место ќе се организира, 10-15тина илјади ќе не има наспроти лани над 50 илјади.
Ни се почитува желбата на Тоше, ни местото, ни датата, ЕВН е спонзор а парите ќе одат за манастирот и неговото осветлување. Свашта.

тмн работа да е ова време на градски :) ја зборев за датумот а ако беше на 5 октомври ќе беше на градски

Мацо финтата е ЕВН е спонзор. Место ЕВН да даде донации да го осветли манастирот, ЕВН е ќе даде пари за организација на концертот а не за осветлување.
Некој си игра играчки со парите. Може и Владата да организира, ЕВН да осветли, а парите за хуманитарни цели. Ама зашо едноставно да е кога може комплицирано.

Под ова можеме да заклучиме дека станува збор за перење на пари. Оти ЕВН не прави во чест на Тоше да го осветли манастирот без никакви организации голема фирма е нека го осветлат сами. Али тоа е тоа таква ни е државата наместо да му се помага на деца што немаат пари да одат на лекување тие ќе перат пари. Јас сум за да се осветли манастирот ама немаше потреба од ова зошто ЕВН и државата можеа тоа сами да го направат.:toe:

Ќе бидам таму, единствено затоа што го почитувам ликот и делото на Тоше како и сите други фанови впрочем.Овие организаторите и пејачите кој ги тиит, знаат дека не доаѓаме заради нив:smir:

Идеме, само за Тоше.
Требале да организираат на поголемо место. Али тоа е тоа, на градски е ладно, а за поголема сала не знам.

Zdravo,dali znaete od kaj mozam da najdam karti za koncertot preku internet?
Od Bugarija sum i mnogu sakam da dobijam, mi trebat bar 3 karti zosto ke dojdam vo Skopje so moeto semejstvo,Ve molam!!!! helpppp:nesvest::nesvest::nesvest:

Zdravo,dali znaete od kaj mozam da najdam karti za koncertot preku internet?
Od Bugarija sum i mnogu sakam da dobijam, mi trebat bar 3 karti zosto ke dojdam vo Skopje so moeto semejstvo,Ve molam!!!! helpppp:nesvest::nesvest::nesvest:

Карти преку интернет не верувам да има. Ние тие нови начини не ги употребуваме :pos:
Иначе сеуште е рано. Бар 2 недели пред концертот ќе има карти. Значи негде после божиќни празници претпоставувам.

Ќе одам од почит кон Тоше и неговото дело.
Ама претпоставувам повторно ќе се изнервирам од себе промоција на некои пациенти кои мислат дека дошле на свој концерт.И оние лицемерни болни фаци неможам да ги поднесам...

Тоше ...
Ќе ми биде чест да присуствувам на овој концерт.
Годинава нема да ни биде толку ладно, но нема да бидеме повторно во толку голем број како лани... :toe:
:( :(
....

Искрено... сеедно кога и каде ќе биде важно е да се појде, другото ич не ми е гајле :toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom