Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Долго време бев на пајртбеј и кикес .После се префрлив на замунда па и замунда ја упропастија сега на арена и таа гледам почна да пропаѓа.Некој да даде инвајт за некој добар торент сајт што треба да се одржува и рејтинг и сФе ?Зашто од сега овие наброени ниеден речиси не е во добра состојба гледам .

Го пробав и овој 1337 и тој е слаб со сидери .Особено некои постари торенти под 2015 неможеш ништо да симнеш .

Го пробав и овој 1337 и тој е слаб со сидери .Особено некои постари торенти под 2015 неможеш ништо да симнеш .
Me too ... i jas go probav 1337x i iskreno tapa e, bez ljutiš :LOL:

rarbg.to засега ми е најкористен. Знај да потфрли во некои аспекти ама генерално е добар. Многу луѓе на кој го предложив се жалат на претерано реклами, мене ми дава две дур напишам прво име и после по една куц-туц.

Им ебаа матер на торент сајтовиве да бидеме искрени.Кој е долго време на интернет го знае ова.Иако има доста сајтови реално се кубури сите имаат проблем со стабилност,уредување и тн.Сега за сега мене ми е врв rarbg.to,и го ставам пред парајтбеј кој ми беше најдобар од сите.

Добро бе сеуште користите факинг јавни торент тракери? Па еден еб*н IPTorrents кој е лесен за наоѓање инвајт ќе ви заврши работа за се, а да не зборуваме за другите кои се специјализирани за своја област.
Што подалеку од јавните тракери, ем не се стабилни, полни со вируси, многу малце сидери и други негативни работи.

Моментално сум на Yuwabits net кој повторно е активен од ново со свеж модерен дизајн. Регистрацијата е отворена засега.
Има доста содржини на српски, хрватски и други поранешни југословенски држави а има и странски работи, филмови, серии, програми, игри, музика, книги..

Здрaвo дaли некoј имa пoкaнa зa IPTORRENTS.Акo имa пишете ми вo ПП зa дa се дoгoвoриме зa пoкaнaтa.Фaлa oднaпред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom