Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Имав еден, ама го потрошив. Ако имам ќе пишам. Секако барам присуство и добар сооднос на други приватни тракери.
Не сум член на други приватни тракери, така што единствен доказ би ми било ратиото на What.CD акаунтот. Компјутерот ми е уклучен речиси 24/7, не би изгубил ништо со сидање.

изненадување ... demonoid is back
Ми пратија мејл пред недела дена, на мое изненадување, активен ми е акаунтот. Ништо посебно, ама се наоѓаа некои ствари, особено книги.

Што е финтава со trackermk, ми го имаат банирано акаунтот :(

Има нешто интересно овде? Вреди да се зачленам?

Зачленисе и види :)
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 16:59 ---
Што е финтава со trackermk, ми го имаат банирано акаунтот :(

Пишими за кој акаунт станува збор или обратисе тука https://www.facebook.com/TorrentMacedonia

Зачленисе и види :)
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 16:59 ---

Пишими за кој акаунт станува збор или обратисе тука https://www.facebook.com/TorrentMacedonia

Прашува за тракермк, не за торентмк.
Иначе баниран најверојатно си поради мало ратио или си напраил 5 опомени "симни и бегај", пиши им на фб грпата, валда ќе ти кажат што е како ...

не сум сигурен дали е прашањето за овде, али помогнете ако може.
се работи за следново: последен пат (1-2 недели) симнував филм од isohunt. стандардно си го користам тој сајт, и не сум имал никакви проблеми. но вчера сакав да симнам пак филм, али наидов на проблем. никако не можам да симнам. да напоменам дека ништо не е чепкано во компјутерот (освен ако некој автоматски апдејт) да за се сјебе нешто. еве и слики да објаснам поарно каде заглавувам.
првата слика: откако ќе притиснам на download torrent (со црно заокружено), се појавува тоа што е со црвено заокружено.
untitled1.JPG
пак кликам на download torrent и се појавува втората слика.
untitled2.JPG
за проверка, отидов на eztv.it сајт од кој си ги симнувам сериите и тука се беше во ред. приложена е третата слика.
untitled3.JPG
ако некој знае како и што треба да направам од описаново или треба некое додатно појаснување ве молам помогнете
П.С. да не заборавам да спомнам дека на лап топ и другиот компјутер НЕМАМ ваков проблем, се си тера како што треба :confused:

Тоа се магнет линкови и по правило би требало да ти излезе нешто на екран како ова прозорче
magnet-links-windows1.png

каде само избереш уторрент и торентот се отвара во програмот уторрент и цепаш...

Тоа се магнет линкови и по правило би требало да ти излезе нешто на екран како ова прозорче
magnet-links-windows1.png

каде само избереш уторрент и торентот се отвара во програмот уторрент и цепаш...
знам дека така треба, но НЕ излага тоа. тука ми е маката, не знам како да го оправам проблемот.

знам дека така треба, но НЕ излага тоа. тука ми е маката, не знам како да го оправам проблемот.
Види пробај апдејтни ја верзијата на uTorrent-от.Сними ја најновата ако ја немаш.

Види пробај апдејтни ја верзијата на uTorrent-от.Сними ја најновата ако ја немаш.
фала за одговорот, али заборавив прееска анон ми помогна. проблемот беше во сетинзите на мозилата, tools>options>applications
(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom