Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Имав еден, ама го потрошив. Ако имам ќе пишам. Секако барам присуство и добар сооднос на други приватни тракери.
Не сум член на други приватни тракери, така што единствен доказ би ми било ратиото на What.CD акаунтот. Компјутерот ми е уклучен речиси 24/7, не би изгубил ништо со сидање.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
изненадување ... demonoid is back
Ми пратија мејл пред недела дена, на мое изненадување, активен ми е акаунтот. Ништо посебно, ама се наоѓаа некои ствари, особено книги.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Што е финтава со trackermk, ми го имаат банирано акаунтот :(

Член од
13 мај 2013
Мислења
41
Поени од реакции
12
Има нешто интересно овде? Вреди да се зачленам?

Зачленисе и види :)
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 16:59 ---
Што е финтава со trackermk, ми го имаат банирано акаунтот :(

Пишими за кој акаунт станува збор или обратисе тука https://www.facebook.com/TorrentMacedonia

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
Kickass Torrent и The Pirate Bay. Може и 1337.org. Другово е у аут

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Зачленисе и види :)
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 16:59 ---

Пишими за кој акаунт станува збор или обратисе тука https://www.facebook.com/TorrentMacedonia
Прашува за тракермк, не за торентмк.
Иначе баниран најверојатно си поради мало ратио или си напраил 5 опомени "симни и бегај", пиши им на фб грпата, валда ќе ти кажат што е како ...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
не сум сигурен дали е прашањето за овде, али помогнете ако може.
се работи за следново: последен пат (1-2 недели) симнував филм од isohunt. стандардно си го користам тој сајт, и не сум имал никакви проблеми. но вчера сакав да симнам пак филм, али наидов на проблем. никако не можам да симнам. да напоменам дека ништо не е чепкано во компјутерот (освен ако некој автоматски апдејт) да за се сјебе нешто. еве и слики да објаснам поарно каде заглавувам.
првата слика: откако ќе притиснам на download torrent (со црно заокружено), се појавува тоа што е со црвено заокружено.
untitled1.JPG
пак кликам на download torrent и се појавува втората слика.
untitled2.JPG
за проверка, отидов на eztv.it сајт од кој си ги симнувам сериите и тука се беше во ред. приложена е третата слика.
untitled3.JPG
ако некој знае како и што треба да направам од описаново или треба некое додатно појаснување ве молам помогнете
П.С. да не заборавам да спомнам дека на лап топ и другиот компјутер НЕМАМ ваков проблем, се си тера како што треба :confused:

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Тоа се магнет линкови и по правило би требало да ти излезе нешто на екран како ова прозорче

каде само избереш уторрент и торентот се отвара во програмот уторрент и цепаш...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Тоа се магнет линкови и по правило би требало да ти излезе нешто на екран како ова прозорче

каде само избереш уторрент и торентот се отвара во програмот уторрент и цепаш...
знам дека така треба, но НЕ излага тоа. тука ми е маката, не знам како да го оправам проблемот.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
знам дека така треба, но НЕ излага тоа. тука ми е маката, не знам како да го оправам проблемот.
Види пробај апдејтни ја верзијата на uTorrent-от.Сними ја најновата ако ја немаш.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Види пробај апдејтни ја верзијата на uTorrent-от.Сними ја најновата ако ја немаш.
фала за одговорот, али заборавив прееска анон ми помогна. проблемот беше во сетинзите на мозилата, tools>options>applications
(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom